Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині візьмуться за дорогу від Низкинич до Гряди

На ремонт цієї дороги чекають давно.

Фото з відкритих джерел.

На Волині візьмуться за дорогу від Низкинич до Гряди

Нещодавно відбулася виїзна робоча зустріч Нововолинського міського голови Бориса Карпуса з представниками Служби місцевих автомобільних доріг. Домовилися, що в наступному році проведуть поточний середній ремонт дороги Низкиничі-Гряди.

Як відомо, після створення нових територіальних громад до Нововолинська приєдналися села двох сільських рад – Грибовицької і Грядівської. Покращення  дорожньої інфраструктури в старостинських округах – одне з пріоритетних завдань Нововолинської громади.

Покращення  дорожньої інфраструктури в старостинських округах – одне з пріоритетних завдань Нововолинської громади.

Нещодавно відбулася виїзна робоча зустріч Нововолинського міського голови Бориса Карпуса з представниками Служби місцевих автомобільних доріг. Домовилися, що в наступному році зроблять поточний середній ремонт дороги Низкиничі-Гряди.  У селі Гряди, де починається бруківка, планується капітальний ремонт відрізку 1,7 кілометра, а також повністю нове асфальтне покриття із тротуарами.

Домовилися, що в наступному році зроблять поточний середній ремонт дороги Низкиничі-Гряди. 

 Поки Служба місцевих автомобільних доріг займається розробкою ПКД, на дорозі до Гряд провели ямковий ремонт. Вирівняли та заасфальтували найбільші вибоїни, відремонтували міст.

До слова, цією дорогою їдуть усі, хто хоче потрапити до Низкиничівського Успенського чоловічого монастиря -  пам’ятки архітектури, намоленого віками місця.

Читайте такожНа Волині відкрили для проїзду праву сторону «варшавської» траси.

Telegram Channel