Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Горохові студенти навчалися в Приватбанку

Усякий досвід в користь.

Волинь-нова

У Горохові студенти навчалися в Приватбанку

Здобувачі освіти Горохівськоо коледжу Львівського національного аграрного університету, які навчаються за спеціальностями «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська  справа  та   страхування», разом  з  керівниками ознайомлювальної   практики С. В. Шелін і Т. В. Галтман з навчальною метою відвідали Горохівське відділення АТ КБ «ПриватБанк»

Заступниця керівника відділення з обслуговування клієнтів Ірина Михайлівна Шеремета ознайомила студентів з історією розвитку, організаційною структурою банку, основними напрямками роботи відділення, зокрема обслуговуванням юридичних і фізичних осіб.

Вона дала характеристику функціональним обов’язкам працівників відділення та зазначила, що ефективна командна робота забезпечує прибуткову діяльність і сприяє розвитку.

Студенти цікавилися вимогами роботодавця до претендентів на вакантні посади в банківській установі. Була змога скористатися послугами відділення банку та поспілкуватися безпосередньо із фахівцями, які є випускниками Горохівського коледжу ЛНАУ.

Майбутні фахівці вели жваву бесіду з заступницею керівника відділення щодо особливостей обслуговування клієнтів та використання сучасних сервісів банку. Студенти цікавилися вимогами роботодавця до претендентів на вакантні посади в банківській установі. Була змога скористатися послугами відділення банку та поспілкуватися безпосередньо із фахівцями, які є випускниками Горохівського коледжу ЛНАУ.

Олег ЖЕЛЬЧИК, директор Горохівського коледжу ЛНАУ

Читайте також: Синоптики спрогнозували погоду в Україні у листопаді  

Реклама Google

Telegram Channel