Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Фінансову допомогу від ЄС треба використати для підтримки малозабезпечених, малого і середнього бізнесу – Порошенко

«Очікуємо, що команда Зеленського використає ці важливі ресурси на допомогу вразливим верствам суспільства, а також малому та середньому бізнесу».

Фото Європейська солідарність.

Фінансову допомогу від ЄС треба використати для підтримки малозабезпечених, малого і середнього бізнесу – Порошенко

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко подякував партнерам з Європейського Союзу за виділення Україні макрофінансової допомоги

Він закликав владу спрямувати ці кошти на підтримку тих, хто найбільше постраждав внаслідок кризи – людям із вразливих категорій, а також малому та середньому бізнесу.

Євросоюз як надійний партнер і союзник продовжує рішуче стояти пліч-о-пліч з Україною у протидії небезпечним загрозам.

«Виділення Євросоюзом 600 мільйонів євро макрофінансової допомоги – вчасний та потрібний крок для підтримки нашої держави в умовах економічних та енергетичних викликів, спричинених як діями україноненависницького російського агресора, так і неефективною політикою влади», – пише у Facebook Порошенко.

Читайте також: Близько 90% усіх реакцій на сторінці радника глави ОП Подоляка у фейсбук належать фейковим акаунтам, - ЗМІ

«Євросоюз як надійний партнер і союзник продовжує рішуче стояти пліч-о-пліч з Україною у протидії небезпечним загрозам. Очікуємо, що команда Зеленського використає ці важливі ресурси на допомогу вразливим верствам суспільства, а також малому та середньому бізнесу, а не на сумнівні популістичні проекти», – наголошує п’ятий Президент.

Telegram Channel