Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинський капелан Михайло Бучак привітав побратимів з Днем капелана

Їх називають духовним щитом України.

Фото з архіву отця Михайла Бучака.

Волинський капелан Михайло Бучак привітав побратимів з Днем капелана

«Святителю Мартине Турський, моли Бога за нас! З Святом ,побратими - капелани!», - написав отець Михайло у фейсбук-групі ГО «ВІйськові капелани Волині».

 

 

 

 

 

- Приємно ,що ми вітаємо один одного, ще наші рідні і друзі вітають нас, вірю і надіюсь, що прийде час ,коли на державному рівні привітають нас з Днем капелана , і не тому,що ми якісь особливі, а тому що особливе,і дуже необхідне капеланське служіння в українському війську!, - зазначив Михайло Бучак.

- Особливе і дуже необхідне капеланське служіння в українському війську! - написав Михайло Бучак.

- Тільки з Богом здобудемо перемогу! - такими словами він завершив свій допис.

 

 

 

 Сьогодні, 25 жовтня, у день пам’яті святителя Мартина Милостивого, єпископа Турського, який вважається засновником і покровителем військових капеланів, в Україні відзначають День військового капелана.

— Ми з особливою вдячністю й пошаною молимося за наших капеланів. За тих, хто вже сім років цієї неоголошеної російсько-української війни є справжнім духовним щитом України. За тих, хто є опорою і підтримкою для наших захисників там, на фронті, де найкраще знають ціну миру і де розуміють істину, яку часто проголошував Господь Ісус Христос, бажаючи: «Мир вам!» — зазначив у своєму акаунті у FB митрополит Київський і всієї України Епіфаній.

Читайте також: Солдатська каша, виступи капеланів та букети троянд захисникам і матерям загиблих

Telegram Channel