Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У селі на Рівненщині мотоцикліст збив 5-річного хлопчика на дорозі (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

У селі на Рівненщині мотоцикліст збив 5-річного хлопчика на дорозі (Фото)

Мотоцикліст надав допомогу травмованій дитині

У неділю, 24 жовтня, 18-річний мотоцикліст серед дня на вулиці села Кідри Рівненської області наїхав на 5-річного хлопчика, який перебував на проїзній частині. Водій разом з батьком дитини відвезли хлопчика до лікарні. Поліція з’ясовує, чому хлопець перебував на дорозі,.

Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, забої, гематоми.

Малолітня дитина опинилася під колесами мотоцикла у Кідрах Вараського району на Рівненщині. На 5-річного хлопчика у неділю о 15:00 наїхав мотоциклом його 18-річний односелець. Про подію поліція Рівненщини повідомила у понеділок, 25 жовтня.

Як встановили поліцейські, дитина у момент наїзду перебувала на проїзній частині дороги. Після ДТП мотоцикліст разом з батьком травмованого хлопчика автомобілем повезли його до лікарні.

Медики діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, забої, гематоми. Дитина перебуває у лікарні. За фактом скоєння ДТП з потерпілим відкрито кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють, за яких обставин дитина опинилася на дорозі у момент наїзду. Мотоцикліст, відповідно до огляду на стан сп’яніння, був тверезий.

Читайте також: Не встигли довезти: на порозі міської лікарні Рівного помер чоловік з коронавірусом.

Реклама Google

 
 

 

 

 

Telegram Channel