Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
На Рівненщині при обшуку обійстя місцевого мешканця знайшли бурштин, канабіс та бойову зброю (Фото)

Власника цих знахідок уже притягували до кримінальної відповідальності.

Фото Рівненської прокуратури.

На Рівненщині при обшуку обійстя місцевого мешканця знайшли бурштин, канабіс та бойову зброю (Фото)

На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно

Спеціалізованою екологічною прокуратурою Рівненської обласної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактами екоциду та незаконного видобування, збуту, придбання, зберігання, передачі, перевезення та переробки бурштину, законність походження якого не підтверджується відповідними документами, вчиненого у значних розмірах (ст. 441, ст. 240-1 КК України).

 

 23 жовтня працівниками Управління СБ України в Рівненській області в межах цього провадження проведено обшуки житлових та нежитлових приміщень одного з місцевих жителів, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини насильницького та корисливого спрямування.

В ході слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили понад 5 кг бурштину, мотопомпу, канабіс в різному вигляді, а також 2 малокаліберні рушниці, пістолет Макарова бойовий з 4 магазинами, стартовий пістолет перероблений під травматичний, револьвер, 2 бронежилети та понад 300 патронів.

В ході слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили понад 5 кг бурштину, мотопомпу, канабіс в різному вигляді, а також 2 малокаліберні рушниці, пістолет Макарова бойовий з 4 магазинами, стартовий пістолет перероблений під травматичний, револьвер, 2 бронежилети та понад 300 патронів різного калібру.

 

 

 

На даний час вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. Призначені необхідні експертизи.

Читайте також: На Рівненщині СБУ затримало підозрюваного в отриманні мізерного хабаря (Фото затримання)

Telegram Channel