Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Перевагу надавали машинам Kia та Hyundai: у Рівному викрили групу, яка крала чомусь лиш корейські авто

Поліцейські встановили, що організували схему 20-ти та 31-річний рівняни.

Фото Національної поліції.

Перевагу надавали машинам Kia та Hyundai: у Рівному викрили групу, яка крала чомусь лиш корейські авто

Там мають підозру до щонайменше чотирьох злочинів

На Рівненщині поліція викрила двох чоловіків, яких вважають причетними до серії викрадень корейських автомобілів. Про це повідомили у Нацполіції області. Там мають підозру до щонайменше чотирьох злочинів і наразі дізнаються, чи були у групі й інші люди.

Пресофіцерка поліції Рівненщини Юлія Мозоль розповіла Суспільному, що на злочини, за версією слідства, чоловіки йшли вночі. Перевагу надавали машинам марок Kia та Hyundai, які стояли припаркованими у дворах.

»Після крадіжок авто заганяли в гараж, розукомплектовували і продавали запчастини. Понад пів року у поліції документували їхню злочинну діяльність», – каже пресофіцерка.

 

 

Після крадіжок авто заганяли в гараж, розукомплектовували і продавали запчастини.

15 квітня на вулиці Чорновола підозрювані, за версією поліції, викрали два авто: Hyundai Elantra та Kia Sorento. А в ніч на п’яте червня на вулицях Крушельницької і Різдвяній вкрали ще два таких же авто.

За інформацією пресофіцерки, карний розшук провів «оперативні розробки» та спільно з іншими поліцейськими вийшли на слід групи.

«Поліцейські встановили, що організували схему 20-ти та 31-річний рівняни. Правоохоронці провели сім обшуків у них вдома та за місцем здійснення протиправної діяльності. В гаражі у Вересневому виявили авто Kia, яке ще не встигли розібрати», – зазначила пресофіцерка поліції.

Чоловіків наразі не затримували, їм повідомили про підозру у викраденні авто, вчинені повторно та групою осіб. Суд проситимуть взяти фігурантів справи під варту. Їм загрожує від семи до дванадцяти років за ґратами.

У поліції додали, що наразі встановлюють, чи були причетні до цієї групи й інші люди.

Читайте також:Взяли під варту волинян, які викрали з «Укртелекому» обладнання на 200 тисяч гривень

Telegram Channel