Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Луцьку незаконно добудували цілий поверх (Фото)

Винахідливий підприємець вирішив не морочити голову з лишніми паперами.

Фото управління інформаційної роботи міської ради.

У Луцьку незаконно добудували цілий поверх (Фото)

У Луцьку підприємець самочинно добудував поверх у нежитловому приміщенні

За це спритник отримав штраф 85 644 гривні і припис щодо зупинення будівельних робіт.

Про це повідомляє управління інформаційної роботи міської ради.

У Луцьку мешканці багатоповерхівки звернулися до міськради з проханням перевірити незаконну добудову нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 66.

У Луцьку мешканці багатоповерхівки звернулися до міськради з проханням перевірити незаконну добудову нежитлового приміщення на вулиці Ковельській, 66, що знаходиться по сусідству.

Відділ державного архітектурно-будівельного контролю Луцькради призначив позапланову перевірку, яку здійснили у вересні цього року.

З'ясувалося, що замовник будівництва – ТОВ «Реал Естейт Плюс» – самочинно звів третій поверх та, можливо, планував і добудову четвертого. Фахівці склали акт, протокол про виявлені порушення та винесли припис щодо зупинення будівельних робіт. На замовника наклали штраф у сумі 85 644 грн за правопорушення у сфері містобудівної діяльності, згідно з вимогами чинного законодавства.

Читайте також: Сервіс на грані фантастики: у Луцьку пасажири штовхали маршрутку (Відео)

Луцька міська рада підготувала позовну заяву до Господарського суду Волинської області про знесення самочинно збудованого об’єкта та приведення його до попереднього стану, а також заяву про заборону внесення відомостей про державну реєстрацію права власності та/або державну реєстрацію змін до державного реєстру речових прав на нерухоме майно.

Реклама Google

 
 
 
Telegram Channel