Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волейболістки Прометея поїхали до Швейцарії

Волейбольна Україна бажає успіху вогняній команді!

Фото пресслужби СК Прометей.

Волейболістки Прометея поїхали до Швейцарії

Іван Петков прокоментував майбутні ігри на євроарені

СК «Прометей» вирушив до Швейцарії на поєдинок фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів проти «Вітеоса», який відбудеться 27 жовтня. Головний тренер «червоно-білих» Іван Петков прокоментував майбутні ігри у Лізі Чемпіонів, інформує пресслужба клубу.

Втім, клас наших волейболісток вищий, і вони вміють контролювати хід таких поєдинків.

- Перед матчем Ліги чемпіонів ви грали проти одного з лідерів чемпіонату України — команди «Орбіта-ЗНУ-ЗОДЮСШ». Наскільки цей поєдинок був корисним для вас у плані підготовки до єврокубку?

- «Орбіта» - хороша, але молода команда. Так, у них щільна подача, через що нам важливо було уважно діяти на прийомі. Також вони агресивно атакували. Втім, клас наших волейболісток вищий, і вони вміють контролювати хід таких поєдинків. Тому перед матчами Ліги чемпіонів важливо зустрічатися саме з більш досвідченими командами. У єврокубку ж нам дістався сильний суперник зі Швейцарії, який грає у швидкий волейбол.

- На що варто звернути увагу в іграх проти швейцарок?

- У «Вітеоса» досить організовані захист і блок. Можна сказати, що всі ігрові елементи на належному рівні. Нам буде важко, і це нормально. Адже ми прагнемо потрапити до групового етапу найсильнішого європейського клубного турніру, де в кожному матчі потрібно демонструвати високий рівень гри та не втрачати концентрацію.

Читайте також: Українські миротворці зіграли волейбол у Конго (Фото)

- Відомо, що домашній поєдинок ЛЧ, який відбудеться 4 листопада в Запоріжжі, пройде без глядачів. Як можете це прокоментувати?

- Коли на трибунах немає уболівальників — це погано для всіх видів спорту. Потрібні люди, які дивилися б і підтримували нашу команду. Буде непросто, тому що в Швейцарії, напевно, очікується повний зал.

 

Telegram Channel