Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вибух у тернопільській багатоповерхівці: названо попередню причину, хто і навіщо заклав вибухівку (Відео)

Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Фото зі сайту 7 днів.

Вибух у тернопільській багатоповерхівці: названо попередню причину, хто і навіщо заклав вибухівку (Відео)

Через вибух у багатоповерхівці Тернополя постраждала жінка. Зранку, 26-го жовтня на вулиці Лепкого в одній з квартир вибухнув невідомий пристрій

Саморобна вибухівка зірвалася на підвіконні квартири на вулиці Лепкого в Тернополі. Про це пише 7 днів. Від вибуху розбилося вікно, а уламки травмували жінку, яка була в квартирі. На момент вибуху в помешканні була також 5-річна дитина, вона не поранена, розповів речник Нацполіції області Сергій Крета. 

За його словами, хто встановив пристрій – невідомо, зараз поліцейські шукають цю людину.

Від вибуху розбилося вікно, а уламки травмували жінку, яка була в квартирі.

У будинку на вулиці Богдана Лепкого, 8 у Тернополі зранку на підвіконні квартири на першому поверсі вибухнула саморобна вибухівка. Від вибуху розбилося вікно. Уламки залетіли в приміщення та порізали руку мешканки квартири. Жінка розповіла поліцейським, що вибух пролунав близько 7 ранку.

Реклама Google

«Поліцейські розглядають декілька версій, чому стався вибух. Слідчі розбираються, оперативники оглядають камери відеоспостережень і опитують місцевих мешканців, жителів, аби з’ясувати причини того, що сталося. Поліцейські порушили кримінальне провадження, відомості внесені в ЄРДР за статтею 296 частиною 4 ККУ. Це вчинення хуліганських дій із застосуванням вибухового пристрою. Термін покарання за такі дії передбачає від трьох до 7 років позбавлення волі».

Детальніше - у відео «Т1»:

 

Telegram Channel