Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У місті на Волині у житлі злісних неплатників за воду ставитимуть «заглушки». Зняти їх вартує кругленьку суму

На неплатників придумали управу.

Фото zt.20minut.ua.

У місті на Волині у житлі злісних неплатників за воду ставитимуть «заглушки». Зняти їх вартує кругленьку суму

Водоканал заключив угоду з фірмою, яка надає послуги зі встановлення обладнання, що обмежує прохід каналізаційних стоків у загальнобудинкових систему водовідведення

Працівники водопровідно-каналізаційного господарства у Володимирі розпочали кардинальні роботи з ліквідації заборгованості споживачів перед підприємством.

Вони проводитимуться не лише у приватному секторі, а й у багатоквартирних будинках, – повідомляють на фейсбук-сторінці міста.

Водоканал заключив угоду з фірмою, яка надає послуги зі встановлення обладнання, що обмежує прохід каналізаційних стоків у загальнобудинкових систему водовідведення.

Процес установки спеціальної «заглушки» здійснюватиметься без проникнення до квартири боржника, з даху будівлі, через каналізаційний сток і контролюватиметься герметичною відеокамерою, що відображається на екрані монітора.

Після установки обладнання незручності виникатимуть лише у жильців даної квартири яка являється боржником. Для того, аби зняти обмеження, неплатнику, потрібно буде сплатити заборгованість та вартість послуги, сума якої становить 2600 грн.

Для того, аби зняти обмеження, неплатнику, потрібно буде сплатити заборгованість та вартість послуги, сума якої становить 2600 грн.

Водоканал неодноразово звертався до злісних неплатників, які мають значні заборгованості, щодо повного розрахунку за послуги. Крім того, пропонувалася реструктуризація. Однак вони вперто ігнорують звернення, і далі продовжують не платити за послуги.

Разом із тим, підприємство зіштовхнулося з проблемою заборгованості за електропостачання, через що місто може залишитися без водопостачання. Тут напрошується питання: чому люди, які сплачують за воду, повинні страждати через тих, хто вперто не бажає цього робити?

Ці споживачі не платять роками, хоча можуть це робити, до того ж підприємство йде їм на зустріч, пропонуючи реструктуризацію.

 

 

 

Отже, щоб не доводити до повного відключення водопостачання, управління водопровідно-каналізаційного господарства переконливо просить всіх боржників сплатити свої борги, щоб уникнути відключення послуг.

Читайте також:Дітвора радіє: на Волині продовжать канікули

Telegram Channel