Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Турчинов закликав українців допомогти зі збором коштів на заставу для генерала Павловського: Я вже зробив переказ

Генерал Ігор Павловський.

Фото Цензор.НЕТ.

Турчинов закликав українців допомогти зі збором коштів на заставу для генерала Павловського: Я вже зробив переказ

«Справа громад» закликає українців допомогти у зборі коштів для внесення застави за бойового генерала Ігоря Павловського

Про це на своїй сторінці у фейсбуці розповів виконувач обов’язків Президента України, Голова Верховної Ради України у 2014 році, керівник Центрального штабу «Європейської Солідарності» Олександр Турчинов, передає Цензор.НЕТ.

«Громадська організація ГО Справа Громад організувала збір коштів, щоб викупити бойового генерала Ігоря Павловського, який вже четвертий місяць знаходиться в заручниках у «зеленого» режиму», - повідомив він.

В той час, коли київські суди випускають за копійчані застави або і взагалі без них – корупціонерів, зрадників та заколотників, Ігорю Павловському, який мешкає з родиною в орендованій квартирі, виставили суму застави за сфабрикованою справою пів мільярда, яку «поблажливо» через три місяці зменшили до 18 млн.

«В той час, коли київські суди випускають за копійчані застави або і взагалі без них – корупціонерів, зрадників та заколотників, Ігорю Павловському, який мешкає з родиною в орендованій квартирі, виставили суму застави за сфабрикованою справою пів мільярда, яку «поблажливо» через три місяці зменшили до 18 млн. У ветерана війни, який отримав інвалідність під час бойових дій, немає таких коштів. Але я вірю, що ми можемо їх зібрати. Я вже зробив перерахунок на викуп Павловського і прошу всіх, хто з ним воював, кого він захищав у 2014 році, по можливості, підтримати генерала!» - закликав Турчинов і перепостив оголошення про збирання коштів від «Справи громад».

Номер картки Приватбанку.

5169 3305 2158 3853

Для переказу з інших банків - за IBAN рахунком.

IBAN рахунок UA483052990000026000026201853

Найменування отримувача:ГО СОЛIДАРНА СПРАВА ГРОМАД

Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954

Назва банку: АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Призначення платежу:благодійна безповоротна допомога на користь ГО від ПІБ!!!

Посилання на сторінку: https://spgr.org.ua/nashi-proekti/Pavlovskomu_volyu

Нагадаємо, 2 липня слідчі ДБР повідомили про підозру колишньому заступнику міністра оборони, голові правління ПрАТ «Кузня на Рибальському» та ще двом колишнім начальникам Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони.

Посадовців слідчі ДБР підозрюють у змові та організації поставок до армійських підрозділів протягом 2016-2018 років військової техніки низької якості. Йдеться про бойові катери та автомобілі невідкладної медичної допомоги, які не відповідали встановленим вимогам та не можуть використовуватися у Збройних Силах України. У підсумку такі дії посадовців завдали державі збитків на суму понад 475 млн гривень.

Читайте також: Порошенко взяв під опіку родину кримського татарина Нарімана Джелялова​.

7 липня Печерський суд розглянув клопотання слідчих і задовольнив його в повному обсязі, обравши голові правління ПрАТ «Кузня на Рибальському» запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з альтернативою внесення застави в сумі понад 443 млн гривень.

12 липня Печерський райсуд обрав запобіжний захід колишньому заступнику міністра оборони, генерал-лейтенанту Ігореві Павловському у вигляді арешту із заставою в 475 млн грн.

 

Telegram Channel