Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
«Та пішли ви всі... мене відмажуть і поїду за кордон», – винуватець страшної аварії, де загинула одна людина, троє постраждали (Відео 18+)

Тривають слідчі дії.

Фото «ХС | Харьков».

«Та пішли ви всі... мене відмажуть і поїду за кордон», – винуватець страшної аварії, де загинула одна людина, троє постраждали (Відео 18+)

Каже, що мама «прокурорська» і смерть людини йому «ніпочьом»

16-річний мажор, який скоїв смертельну ДТП у Харкові, після аварії кричав на правоохоронців. Юнак казав, що його «відмажуть» і відповідальність за свій злочин він не понесе.

Про це розповіла сестра постраждалого – Михайла. Він був пасажиром Infinity, якою керував неповнолітній Микола.

Від сильного удару Михайло вилетів з вікна автівки та вдарився головою об рекламний стовп. Зараз він перебуває у реанімації з черепно-мозковою травмою та переломами рук, пише телеграм-канал «ХС | Харьков», передає radiotrek.rv.ua.

Марія поговорила з братом іще до того, як його госпіталізували. Він розповів, що був з компанією друзів, коли до них приїхав Микола. Той почав хвалитися новим автомобілем та запросив їх прокататися. Хлопець буцімто розповів, що водійські права йому подарували батьки.

Внаслідок аварії загинув 58-річний водій Chevrolet.

Михайло знімав відео у салоні автомобіля, однак телефон після аварії, мовляв, викрали.

– Вчора після ДТП Микола кричав, що його мама пов'язана з прокуратурою і вона все вирішує, а тато – м'ясний олігарх. На місці аварії їх не було. Приїжджав якийсь Колін друг та дружки батьків, які тикали гроші поліції просто у лікарні, – розповіла Марія.

У салоні були ще 19-річний Валерій та 16-річна Ліза – дівчина мажора. Остання начебто з бідної родини і батьки не можуть оплатити її лікування.

Водночас сім'я винуватця ДТП на контакт із родичами постраждалих не виходила.

– Хоча це дівчина Колі, він зовсім не поцікавився її станом, весь час кричав поліції: «Та пішли ви всі на х*й, мене відмажуть, і я житиму за кордоном», – додала Марія.

Нагадаємо, трагедія трапилася у вівторок, 26 жовтня, близько 20:40. Неповнолітній водій Infinity проїхав на червоне світло і на шаленій швидкості врізався у Chevrolet, який виїжджав на перехрестя.
Внаслідок аварії загинув 58-річний водій Chevrolet. Троє пасажирів Infinity зазнали серйозних травм, а от сам винуватець обійшовся лише подряпинами.

Поліцейські заявили, що обидва керманичі були тверезими. Винуватця ДТП вже затримали. Тепер йому загрожує до 8 років в'язниці.

Читайте також: Помер чоловік, який потрапив у ДТП в Нововолинську.

 

Telegram Channel