Курси НБУ $ 41.45 € 46.11
Мер Луцька про нову міську програму: «Люди з розповіддю, до чого призводить наркоманія, мають зайти до кожного класу»

Депутати погодилися, що протидіяти наркоманії треба активніше й затвердили Програму.

Фото з архіву Ігора Поліщука.

Мер Луцька про нову міську програму: «Люди з розповіддю, до чого призводить наркоманія, мають зайти до кожного класу»

Ігор Поліщук оцінює, що міський документ є одним із найбільш повних та комплексних програм такого плану серед усіх міст України

Сьогодні під час чергової 20-ї сесії Луцької міської ради затвердили Програму з протидії поширенню наркоманії та інших негативних проявів серед дітей та молоді, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів у Луцькій міській територіальній громаді на 2021-2023 роки. Про це повідомив мер міста Луцька Ігор Поліщук.

- Мабуть, станом на сьогодні, це одна із найбільш повних та комплексних програм такого плану серед усіх міст України. Лише нещодавно з’явилася інформація про те, що в Україні 1,5 млн громадян страждають від наркоманії. Це інформація від Генерального прокурора, і ці цифри - вражаючі. Проте я гадаю, що вони є заниженими, а реальна картина – значно страшніша, - поділився посадовець.

- Розробляючи Програму, ми ставили собі за мету, перш за все, зробити серйозну, ефективну та масштабну роботу з протидії наркоманії, - наголосив мер.

- Розробляючи Програму, ми ставили собі за мету, перш за все, зробити серйозну, ефективну та масштабну роботу з протидії наркоманії. Люди, які пропагуватимуть здоровий спосіб життя, розповідатимуть, до чого призводить наркоманія, мають зайти до кожного класу, кожної школи, до кожної групи закладів профтехосвіти та вищих навчальних закладів.

Вони мають працювати також і поза освітніми закладами — усюди, де можна максимально поширити цю інформацію. Адже необхідно вберегти молодь від згубної звички, яка може зруйнувати їх життя, - поділився мер.

Читайте також:До кладовища під Луцьком посунули наркомани

Реклама Google

Telegram Channel