Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Син жорстоко вбив матір, бо потрібні були гроші

Сином важко назвати.

Фото Pixabay.

Син жорстоко вбив матір, бо потрібні були гроші

Чоловіку передбачається довічне позбавлення волі

46-річний мешканець Ірпеня прийшов до матері та вимагав гроші. Жінка відмовила йому, після чого ображений син почав душити матір та наніс численні удари по голові. Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Тіло жінки без ознак життя виявили сусіди та повідомили на спецлінію поліції «102».

Поліцейські виявили у квартирі тіло  72-річної жінки з ознаками насильницької смерті, а також відсутність металевого сейфу, що був вкручений у підлогу, мобільного телефону та планшету.

На місці події працювали група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Ірпінь) Бучанського районного управління поліції.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські виявили у квартирі тіло  72-річної жінки з ознаками насильницької смерті, а також відсутність металевого сейфу, що був вкручений у підлогу, мобільного телефону та планшету.

Правоохоронці провели низку оперативно розшукових заходів та встановили особу зловмисника. Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі чоловіка знайдено викрадені речі: металевий сейф, гроші, документи, мобільний телефон та планшет що належали його матері.

Поліцейські затримали зловмисника. Чоловік пояснив, що вбив власну матір з корисливих мотивів аби заволодіти їх майном.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Читайте також: Зупинилося серце чоловіка, який вигадав для нас тірамісу.

Telegram Channel