Курси НБУ $ 39.43 € 42.75
Луцька «Волинь» і  «Полісся» з Житомира зіграли внічию

В результаті поєдинку лучани залишаються на дев'ятій сходинці турнірної таблиці.

Фото Суспільне.

Луцька «Волинь» і «Полісся» з Житомира зіграли внічию

Луцький футбольний клуб «Волинь» зіграв перенесений матч в 11 турі Першої ліги із командою «Полісся» із Житомира

Гра завершилася нічиєю. Про це стало відомо з післяматчевої трансляції на офіційному Youtube-каналі Першої Ліги, пише Суспільне.

Зустріч відбулася 3 листопада на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

У першому таймі глядачі не побачили гострих гольових моментів. В другій половині зустрічі гравці обох команд отримали від арбітра «жовті» картки. На 58-й хвилині поєдинку попередження отримав захисник «Хрестоносців» Іван Цюпа. На 77-й – півзахисник «Полісся» Ілля Чередніченко.

Гравцям вдалося створити декілька небезпечних гольових моментів, але жоден із них не дозволив відкрити рахунок зустрічі та забити м'яч.

Обидві команди активізувати сили наприкінці зустрічі. Гравцям вдалося створити декілька небезпечних гольових моментів, але жоден із них не дозволив відкрити рахунок зустрічі та забити м'яч.

В результаті поєдинку лучани залишаються на дев'ятій сходинці турнірної таблиці, ФК «Полісся» ж покращив свою позицію і опинився на десятому місці рейтингу.

Читайте також: Волинська волейболістка перебралась в Ізраїль​.

Що відомо

  • Зустріч «Хрестоносців» з командою із Житомира мала відбутися ще 2 жовтня, але гру перенесли через кадрові проблемами в ФК «Полісся». П’ятеро гравців мали позитивним тест на COVID-19, ще п’ятеро мали травми.
  • До матчу ФК «Волинь» посідала дев'яту сходинку в турнірній таблиці Першої ліги 2021/22. Команда «Полісся» була 12-ю у рейтингу.

Реклама Google

Telegram Channel