Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Чоловік виселив з дому кохану, бо вона прогнала його кота на вулицю

Отакої!

Фото Pixabay.

Чоловік виселив з дому кохану, бо вона прогнала його кота на вулицю

За словами дбайливого власника, його вихованець міг загинути через вчинок дівчини

Домашні тварини - не просто іграшка, яку можна викинути на вулицю, коли вона набридне. Це на своєму прикладі довів чоловік під ніком Astonished_Hound. Він виселив з дому кохану, з якою прожив два тижні, тому що вона намагалася прогнати його кота на вулицю. 

Своєю історією чоловік поділився на Reddit, передає УНІАН.

Кохана чоловіка зізналася, що вона дійсно намагалася вигнати кота.

Користувач розповів, що у нього є кіт на прізвисько Рейвен, якому вже три роки. Протягом двох останніх років він зустрічався з дівчиною, а два тижні тому вона переїхала до нього жити. Чоловік відразу зрозумів, що коханій не подобається його кіт. Однак він і не підозрював, що дівчина може зробити настільки поганий вчинок.

Кіт чоловіка завжди жив у будинку, він ніколи не виходив на вулицю. Однак в один із днів він помітив, що вихованця ніде немає. Чоловік шукав кота по всьому будинку протягом декількох годин, а після цього до нього прийшов приятель, який приніс пухнастого.

Виявилося, друг чоловіка знайшов його кота в декількох кварталах від будинку. Власник вихованця запідозрив недобре і запитав у своєї дівчини, чи має вона до цього відношення.

Кохана чоловіка зізналася, що вона дійсно намагалася вигнати кота. Це шокувало молоду людину, він прийшов в лють. Чоловік сказав своїй дівчині, що вона не мала права позбавлятися від тварини. Після цього він її вигнав зі свого будинку.

Дівчина плакала і говорила, що їй нікуди піти, проте її обранець був непохитний. Вона навіть говорила, що їй доведеться жити на вулиці. Але навіть це не розжалобило чоловіка.

Друзі молодої людини думають, що він вчинив занадто жорстоко. Сам же він не бачить у своєму вчинку нічого поганого, бо дівчина піддала його кота смертельній небезпеці. 

Читайте також: Чоловік вивіз за місто та залишив на трасі колишню дружину (Фото).

Telegram Channel