Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Верховній Раді під кріслом нардепа виявили дивну знахідку

Нардепи залишають у залі дивні речі.

Фото: Delo.ua.

У Верховній Раді під кріслом нардепа виявили дивну знахідку

Може бабуся передала?

Під сидінням одного з нардепів знайшли пакет із сирою картоплею. Чи збиралися її використовувати з політичною метою – незрозуміло.

У сесійній залі Верховної Ради знайшли пакет із 5 кг картоплі. Про це у кулуарах розповів журналістам перший заступник голови ВР Олександр Корнієнко, передає у п'ятницю, 5 листопада, УНН.

Наголошується, що дивну знахідку виявили під місцем одного із народних депутатів.

Про долю дивної знахідки нардеп не розповів.

«Це просто непублічні речі, але у нас служба нашого апарату та УДО знаходять час від часу якісь незрозумілі предмети, незрозуміло, яке відношення вони мають до сесійного процесу. Наприклад, нещодавно такий пакетик картоплі знайшли – але не картопля фрі, а така «картопля» десь кілограмів 5, сира. Може, комусь бабуся передала», - сказав Корнієнко.

За його словами, картоплю знайшли «під місцем одного народного депутата опозиційного» десь «ззаду». Він зауважив, що картопля не була гнилою.

«Я просто як людина з медійним досвідом і політтехнолог, я собі уявив, якби вона була гнила, її можна було б жбурнути в якогось доповідача, або в уряд. Але звичайна картопля - як її можна політично використати?» - сказав Корнієнко.

Про долю дивної знахідки він не розповів.

Читайте також: Львівський депутат під час сесії намалював портрет Путіна 

Реклама Google

Telegram Channel