Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Сьогодні українці пишуть радіодиктант національної єдності: як взяти участь

Спробуйте написати!

Фото: 24 Канал.

Сьогодні українці пишуть радіодиктант національної єдності: як взяти участь

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн

Радіодиктант національної єдності зачитає письменник Юрій Андрухович 9 листопада о 10:30 наживо на усіх платформах Суспільного. Початок трансляції спецпроєкту, присвяченому радіодиктанту – 10:00, інформує Суспільне.

Студію для написання диктанту для гостей облаштували в читальній залі Національної бібліотеки імені Вернадського і в приміщенні радіохабу Академії суспільного мовлення, де відомі українці писатимуть диктант із дотриманням карантинних вимог.

Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба. Текст всеукраїнського диктанту оприлюднять на сайті «Українського радіо» 11 листопада об 11:00. Після цього листи не прийматимуть.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше, ніж 10 листопада.

Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба.

Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку [email protected] у вкладенні в електронний лист, формат вкладення – jpg,tiff, png, bmp. У тіло електронного листа напишіть – ім'я та прізвище учасника або учасниці, навчальний заклад (за потреби) і адресу у скороченому або повному форматі, бажано номер телефону, щоб у разі перемоги з вами могли зв'язатися. Файли з архівами, формати DOC чи інші офісні крім вказаних вище прийматися не будуть.

Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

Надіслані роботи перевірить фахова комісія. Результати оголосять упродовж 1–2 місяців залежно від кількості отриманих листів.

Автором тексту та читцем радіодиктанту-2021 є письменник Юрій Андрухович.

До методичної роботи над всеукраїнським радіодиктантом національної єдності долучиться мовознавиця, докторка філологічних наук Лариса Масенко.

Читайте також: У Луцьку відбудеться презентація пісенної збірки.

Telegram Channel