Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Побачив листування в телефоні і позбавив життя: взяли під варту іноземця, підозрюваного у вбивстві рівнянки

На фото заступник очільника Нацполіції області Сергій Крошко.

Фото Суспільного.

Побачив листування в телефоні і позбавив життя: взяли під варту іноземця, підозрюваного у вбивстві рівнянки

48-річного громадянина Туреччини Каратаса Екрема через підозру у вбивстві рівнянки взяли під варту в залі суду. Про це повідомив заступник очільника Нацполіції області Сергій Крошко. Під вартою він перебуватиме два місяці, інформує Суспільне Рівне.

Затриманий, за словами Сергія Крошка, своєї провини не заперечує.

«Він не досить гарно спілкується українською мовою, спілкується на загальні теми. Ми думали, що попередня причина має майновий характер. Але гроші вдома знайшли. Він пояснює, що побачив листування в телефоні», – уточнив заступник очільника Нацполіції області.

Як пояснив іноземець правоохоронцям, 38-річну жінку він приревнував до чоловіка.

Як пояснив іноземець правоохоронцям, 38-річну жінку він приревнував до чоловіка. Підозрюваний перебуватиме під вартою 60 діб. Слідчі дії у рамках кримінального провадження за фактом умисного вбивства тривають. За скоєне громадянину Туреччини загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Що відомо

10 листопада правоохоронці затримали громадянина Туреччини, якого підозрюють у вбивстві рівнянки. Чоловік перебував на території рівненського залізничного вокзалу.

Тіло 38-річної рівнянки знайшли в орендованій квартирі на вулиці Волинської Дивізії 2 листопада. Його виявила власниця помешкання.

Квартиру жінка винайняла для 48-річного Каратаса Екрема з Туреччини. Правоохоронців про зникнення рівнянки повідомили її родичі.

За інформацією заступника начальника поліції Сергія Крошка, рівнянка померла через численні удари в голову. Поліція підозрювала у цьому іноземця, який, за версією слідства, перед виходом з помешкання змінив зовнішність – поголився та підстригся.

Чоловіка оголосили в розшук, в Україні він перебував з 2018 року.

Читайте також:Як пояснив іноземець правоохоронцям, 38-річну жінку він приревнував до чоловіка.

Реклама Google

Telegram Channel