Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Розстріляв і вивіз у лісосмугу: чоловік улаштував самосуд над місцевим жителем

Чоловіка катували.

Фото ілюстративне.

Розстріляв і вивіз у лісосмугу: чоловік улаштував самосуд над місцевим жителем

Чому у пішоході запідозрив крадія - коли протверезів, стрілець пояснити так і не зміг

На Одещині в місті Татарбунари чоловік улаштував самосуд над місцевим жителем, бо запідозрив того в крадіжці. Спочатку розстріляв його з вогнепальної зброї, а потім із приятелем вивіз у лісосмугу, там катував і намагався вибити правду.

Про це повідомляє ТСН.

Конфлікт виник на вулиці Соборній біля будинку №7. Власник однієї з квартир після посиденьок в місцевому барі помітив на вулиці невідомого чоловіка. Вирішив, що той ніби причетний до крадіжок в місті та захотів його провчити. Для виховання знадобився пістолет.

Чоловіка вивезли за межі міста Татарбунари  і там за межами  в лісовій смузі намагалися з нього вибити правдиві свідчення щодо скоєння крадіжок.

Чому у пішоході запідозрив крадія - коли протверезів, стрілець пояснити так і не зміг. Але у той вечір не сумнівався: саме цей чоловік напередодні пограбував його квартиру. Витяг пістолет і чотири рази поцілив у пішохода. Коли той впав, стрілок зателефонував приятелю, за кілька хвилин той приїхав на авто. Пораненого разом запхали у салон.

«Чоловіка вивезли за межі міста Татарбунари  і там за межами  в лісовій смузі намагалися з нього вибити правдиві свідчення щодо скоєння крадіжок. Не отримав даних свідчень вони його лишили  в лісосмузі, а самі поїхали додому», - розповідають правоохоронці.

Поранений усю ніч шкандибав до лікарні. Дістався неї лише над ранок. Медики кажуть: нападник влучив потерпілому у легені та живіт. Вижив той лише тому, що пістолет був малого калібру, на який навіть дозвіл не потрібен - кулі в ньому не здатні смертельно уразити.

Читайте також: Пенсіонер поранив ножем свого квартиранта.

Telegram Channel