Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Біженці на білорусько-польському кордоні обкурюють дітей димом, аби викликати плач

Від диму цигарок діти голосно плачуть.

Фото glavcom.ua.

Біженці на білорусько-польському кордоні обкурюють дітей димом, аби викликати плач

Польська сторона на провокації не ведеться

Біженці біля польського кордону вдаються до маніпуляцій і обкурюють своїх дітей димом від сигарет, щоб викликати сльози та плач. У такий спосіб вони намагаються натиснути на жалість у влади республіки.

Відповідне відео опублікував Телеграм-канал Baza. 

Але такі вчинки старших по відношенню до дітей не сильно спрацьовують, і польська сторона відбиває спроби штурму та щедро поливає із водометів усіх, хто намагається підійти до парканів.

Нагадаємо, один з польських поліцейських зазнав серйозного поранення сьогодні, 16 листопада, під час спроби мігрантів з країн Близького Сходу прорватися з території Білорусі до ЄС.

Також мігранти закидали камінням польських правоохоронців.

Раніше польська поліція показала, як відбиває штурм мігрантів за допомогою водометів.

У ніч на 16 листопада білоруські військові руйнували паркан на кордоні з Польщею, щоб мігранти могли нелегально дістатися на територію країни. 

Також мігранти вже влаштовували тисняву та зносили частину огорожі, а також закидали польських прикордонників та поліцейських камінням.

У ніч на 16 листопада білоруські військові руйнували паркан на кордоні з Польщею, щоб мігранти могли нелегально дістатися на територію країни. Проте польська армія та прикордонники змогли відбити атаку.

Читайте також: Україна готується до різних сценаріїв, – Данілов про підсумки наради в Луцьку

Реклама Google

Telegram Channel