Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Мерсі боку, збірно Франції! Дякуємо, валідальна збірно України! Торбу моркви і мішок вівса редакційному кролю «Газети Волинь»!!! (Відео)

Ми таки йдемо далі!

Фото football24.ua

Мерсі боку, збірно Франції! Дякуємо, валідальна збірно України! Торбу моркви і мішок вівса редакційному кролю «Газети Волинь»!!! (Відео)

Ми таки залишаємося у грі і продовжуємо боротьбу за путівку в Катар-2022...

Боснія і Герцеговина – Україна – 0:2 (0:1 – Олександр Зінченко, 58 хв.; 0:2 – Артем Довбик, 79 хв.)

Відбір до ЧС-2022. Група D. 10 тур. 16 листопада 2021 року. Зеніца. Стадіон «Біліно Поле». Головний суддя Матеу Лаос (Іспанія).

У вирішальному поєдинку групового турніру (аби розраховувати на друге місце), збірна України мала не лише перемагати на виїзді боснійців, а й сподіватися, що чемпіони світу-французи (вже забезпечивши собі путівку на мундіаль і не маючи жодних турнірних задач) таки не клеїтумуть дурня у Гельсінкі.

Нагадаємо, що легендарний редакційний кріль-прогнозист «Газети Волинь» Василько (який під час Євро-2020 змусив оплескувати собі стоячи увесь футбольний світ!) заздалегідь сказав щодо цього матчу своє вагоме куцохвосте слово:

«Тризубі» на «Біліно Поле» справді почали таки жваво, проте у другій половині першого тайму почали відверто «підкисати». А ближче до перерви взагалі дозволили господарям поля (також турнірно абсолютно не мотивованим!) повірити у власні сили. Якби не Георгій БущанИЩЕ, йти б нам на перерву з голом у роздягальню...

Якби не Георгій БущанИЩЕ, йти б нам на перерву з голом у роздягальню...

Початок другого тайму також видався нервовим. Але ми таки забили! Простріл Циганкова з лівого флангу, Ярмоленко пробити не зумів, проте завдяки цьому проворний Зінченко одержав можливість вколотити м'яча у порожні ворота!

На душі стало спокійніше, а невдовзі й Карім Бензема забив у ворота збірної Фінляндії!

На 64-й хвилині Петраков міняє Соболя на Шапаренка, а на 75-й – Яремчука на Довбика. І вже на 79-й хвилині ці заміни спрацьовують: 23-річний «професор футболу» Шапаренко крутезно виводить сам-на-сам із ексголкіпером «Зорі» Ніколою Васілем відомого 24-річного «джокера» Артема Довбика і той свій шанс не марнує – 2:0 на нашу користь!

А кількома хвилинами раніше Кіліан Мбаппе також подвоює перевагу французів у Гельсінкі! Це вже були серйозні підстави для нашого «тризубого» оптимізму і вони таки справдилися!

А кількома хвилинами раніше Кіліан Мбаппе також подвоює перевагу французів у Гельсінкі! Це вже були серйозні підстави для нашого «тризубого» оптимізму і вони таки справдилися!

Дивимося огляд матчу між збірними Боснії і Герцеговини та України.

А ось так розгорталися події у паралельному поєдинку Фінляндія – Франція.

Ми фінішуємо другими й одержуємо шанс на подальшу боротьбу. Там буде ду-у-уже складно (доведеться здобути перемоги у двох поєдинках над двома різними суперниками, і кожен із цих поєдинків буде разів у двісті складнішим, ніж сьогодні!) – але це таки шанс! І на щось інше окрім другого місця у групі із чинними чемпіонами світу (будьмо реалістами!) годі було й розраховувати із самісінького початку. А за абсолютно непотрібну їм звитягу в Гельсінкі – ми ще й виннні «Триколірним» хороший могорич...

Підсумкове турнірне становище у групі D
М Збірна І В Н П М О
1. Франція 8 5 3 0 18–3 18
2. Україна 8 2 6 0 11–8 12
3. Фінляндія 8 3 2 3 10–10 11
4. Боснія і Герцеговина 8 1 4 3 9–12 7
5. Казахстан 8 0 3 5 5–20 3

Реклама Google

Читайте також: Лотерея, гроші і безкоштовне вино: як у світі заохочують вакцинуватися.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel