Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Від дружини поїхав до іншої жінки: у Луцьку судили водія, в крові якого алкоголю було в 11 разів вище норми

Зі слів водія, працівники поліції діяли щодо нього упереджено.

Фото із сайту volynnews.com.

Від дружини поїхав до іншої жінки: у Луцьку судили водія, в крові якого алкоголю було в 11 разів вище норми

У Луцьку судили водія, якого спіймали п'яним за кермом, доза алкоголю в крові у нього перевищувала норму в понад 11 разів

У суді він відкидав свою вину, розповівши, що після сварки з дружиною поїхав в готель до іншої жінки, де випив трохи коньяку, передає ІА Волинські новини.

Луцький міськрайонний суд призначив порушнику 17 тисяч гривень штрафу та позбавив водійського посвідчення на один рік.

Луцький міськрайонний суд призначив порушнику 17 тисяч гривень штрафу та позбавив водійського посвідчення на один рік.

12 вересня близько опівночі обвинувачений, який працює зварювальником у КП «Луцькводоканал», керував автомобілем Opel Zafira на вулиці Теремнівській у Луцьку в стані алкогольного сп’яніння. Під час огляду на ступінь сп’яніння прилад «Alcotest Drager 6810» показав 2,29 проміле, що в понад 11 разів перевищує допустиму норму.

Незважаючи на це, водій свою вину у суді не визнав. Розповів, що того дня він посварився з дружиною та поїхав до іншої жінки, з якою проводив час в готелі «Кедем» на вулиці Теремнівській, там вони пили коньяк. Його знайомій терміново треба було додому, тож він відвіз її на своєму авто.

Дорогою він все ж таки вирішив, що керувати автівкою не треба, бо пив коньяк. Тому висадив знайому і повертався до готелю, коли його зупинили працівники поліції. Причиною зупинки стало те, що у нього не був підсвічений задній номерний знак. Працівники поліції повідомили його, що в нього наявні ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували на місці пройти огляд за допомогою приладу «Драгер». Результат тесту виявився позитивним 2,29 проміле.

З результатом чоловік не погодився, оскільки перед тим, як сісти за кермо, випив лише незначну кількість спиртного. Поліцейські пропонували йому проїхати до медичного закладу для проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння, але водій відмовився, мовляв, не довіряє вітчизняним медичним закладам.

Зі слів водія, працівники поліції діяли щодо нього упереджено, не врахували ступінь його сп'яніння та стан здоров'я. Однак зі скаргами на поліцейських він не звертався.

Читайте також: Біля Луцька загинув 18-річний хлопець: поліція розкрила деталі смертельної ДТП (Відео)

Незважаючи на невизнання своєї вини, суд після дослідження доказів дійшов висновку, що чоловік винен. Та призначив йому 17 тисяч гривень штрафу, а також на рік позбавили водійського посвідчення.

Telegram Channel