Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Сповідь Ектора Хіменес-Браво: «Батько бив мене з усієї дурі. До крові»

Тяжке було дитинство...

Фото: Інстаграм.

Сповідь Ектора Хіменес-Браво: «Батько бив мене з усієї дурі. До крові»

Відомий колумбійський шеф-кухар та український ведучий Ектор Хіменес-Браво розповів про свого батька-тирана

Зірка поділився з фанами доволі сумною історією. У своєму Instagram Ектор розповів, що батько його у дитинстві сильно бив. Втім, одного разу він побачив, як від руки тирана постраждала його мама, передає ТСН.

Його батько жив на три сім'ї та мав багато коханок. Ектор же не збирався з цим миритися.

«За найменшу провину бив по обличчю, по тілу аж до крові. Одного разу я став свідком того, як він бив мою маму. Я просто взяв її, і ми пішли з дому. Це все, що я міг», - пригадав Ектор.

Окрім того, ведучий говорить, що його батько жив на три сім'ї та мав багато коханок. Ектор же не збирався з цим миритися. Останньою краплею стало те, що батько не підтримав його вибір стати кухарем. Відтоді він не спілкувався з чоловіком. Хоча батько таки намагався знайти з сином спільну мову. Втім, для кухаря він був уже чужою людиною.

 

«Він намагався помиритись. Але лише тоді, коли він почувався зле. Може він шкодував весь цей час, або тому, що я став знаменитим. Я не знаю. Він хотів поговорити зі мною, вибачитися перед тим, як померти. А я не захотів. Мені не було чого йому сказати, ситуацію я відпустив, але й вести діалог не бачив сенсу», - поділився ведучий.

А от мама Ектора змогла пробачити чоловіку. Так, коли він став банкрутом, вона доглядала за ним, бо всі інші відвернулися.

Читайте також: 46-річний чоловік зґвалтував 11-літню дівчинку.

Telegram Channel