Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Онук поцупив у рідної бабці 10 тисяч євро та 23 тисячі доларів

Як же ж так?!

Фото money24.vn.ua

Онук поцупив у рідної бабці 10 тисяч євро та 23 тисячі доларів

Тепер крадія притягнуть до криміналу

Поліцейські Буковини розшукали молодика, який обікрав власну бабусю, повідомляє Відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Зловмисник проник до будинку, звідки викрав понад 30 тисяч іноземної валюти. За скоєне правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі. 

За скоєне правопорушнику загрожує до 12 років позбавлення волі. 

18 листопада до поліції звернулася 64-річна жителька села Мамаївці Чернівецького району, яка повідомила про крадіжку 10 тисяч євро та 23 тисячі доларів США. 

На місці злочину працювали слідчо-оперативні групи відділення поліції № 2 (м. Кіцмань), Чернівецького районного управління поліції, спеціаліст-криміналіст, оперативники УКР і поліцейські-кінологи ГУНП в Чернівецькій області. 

Здійснивши низку першочергових розшуково-слідчих заходів, правоохоронці отримали прикмети ймовірного злодія та оперативно встановили його місцеперебування. 

Поліцейські з’ясували, що 20-річний онук потерпілої, який проживає також у цьому будинку, скориставшись відсутністю бабусі, викрав 33 тисячі іноземної валюти. 

Поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та вилучили в нього речові докази.  

Наразі вирішується питання про повідомлення правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 5 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. 

Читайте також: Біля Паризької опери вирує страхітлива пожежа.

Telegram Channel