Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У громаді на Волині вітали 90-річну землячку

На долю Валентини Дорофіївни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала.

Фото volodymyrrada.gov.ua.

У громаді на Волині вітали 90-річну землячку

Валентина Токарська щиро раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу

21 листопада свій 90-річний ювілей зустріла жителька Володимира-Волинського Валентина Дорофіївна Токарська. Цього дня у затишний будинок, де проживає ювілярка, з квітами, подарунком і щирими побажаннями завітав міський голова Ігор Пальонка, інформує сайт Володимир-Волинської міськради.

Міський голова привітав ювілярку, побажавши їй довгих років життя при міцному  здоров’ї, висловив слова вдячності та шани за багаторічну сумлінну працю, незламність та за життєву мудрість, яку вона передає молодому поколінню. 

 

 

На долю Валентини Дорофіївни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких.

На долю Валентини Дорофіївни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких. Майже усе своє життя Валентина Токарська трудилась у колгоспі. Попри поважний вік та перенесені хвороби, жінка не втрачає життєвого оптимізму, адже ще дає собі раду і навіть у городі порається. У свій день народження  ювілярка щиро раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу.

Читайте також:Чому в Турійську всі дивляться «Танці з зірками»

Telegram Channel