Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Ти ба: Байден планує балотуватися на другий термін у 2024 році

На момент голосування Байдену буде 81 рік.

Фото ТСН.

Ти ба: Байден планує балотуватися на другий термін у 2024 році

На момент голосування йому буде 81 рік

Білий дім у понеділок, 22 листопада, заявив, що президент США Джо Байден планує балотуватися на другий термін у 2024 році.

Про це повідомляє ТСН з посиланням CNN.

Зазначається, що коли речницю адміністрації США Джен Псакі запитали, чи може вона підтвердити, що американський лідер планує знову взяти участь у президентських перегонах у 2024 році, посадовиця відповіла: «Так, це його намір».

«Так, це його намір».

На момент голосування Байдену буде 81 рік.

Раніше The Washington Post із посиланням на власні джерела інформувало, що Байден зі своїм оточенням у спробі розвіяти побоювання щодо майбутніх політичних перспектив дедалі частіше запевняє прихильників у намірі балотуватися на другий термін.

Вказувалося, що однією з причин відповідних заяв є зниження національного рейтингу схвалення Байдена до 40% на тлі стурбованості щодо інфляції та нестабільності зусиль громадської охорони здоров'я щодо подолання пандемії COVID-19.

Читайте також: Польського політика Дональда Туска позбавили водійських прав​.

Як повідомлялося, Джо Байден 19 листопада в межах щорічного обстеження пройшов процедуру колоноскопії.  Особистий лікар американського лідера Кевін О'Коннор заявив, що політик «залишається здоровим, енергійним 78-річним чоловіком, здатним успішно виконувати обов'язки президента».

Реклама Google

Telegram Channel