Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Лерос опублікував запис, на якому схожий на Лещенка чоловік щось «занюхує»

Лещенко?

Фото 5 канал.

Лерос опублікував запис, на якому схожий на Лещенка чоловік щось «занюхує»

Сам блогер та екснардеп вже розлого прокоментував відео

У мережі опублікували запис з прихованої камери, на якому неназваний чоловік, дуже схожий на колишнього нардепа, а нині блогера і члена Наглядової ради «Укрзалізниці» Сергія Лещенка, який характерним чином «занюхує» невідому речовину, пише 5 канал.

Відео виклав у себе на сторінці у Facebook народний депутат Гео Лерос.

«Тепер розкрито таємницю марень Сергія Лещенка. Мені вже підтвердили, що відео не фейк. P.S. Нагадаю, ця розвага спільна у Єрмака, Зеленського та його оточення», – зазначив він у дописі.

Сам Лещенко прокоментував допис Лероса – теж у Facebook. Напряму він не заперечив правдивість запису, але саркастично озвучив кілька зауважень.

«Шок! Сенсація! На анонімних телеграм-каналах вийшло відео, де я щось нюхаю, імовірно, кокс. Із цього приводу маю декілька питань та зауважень:

Перше. Чому це вийшло на анонімних телеграм-канал, а не у «Свободі Слова Савіка Шустера» на ТРК «Україна»? Демократія так демократія.

Друге. Якщо підписуєте, що це червень, то одягайте мене у футболку або сорочку, а не у шерстяний піджак та шерстяну світлу водолазку. Я їх ношу в холода.

Третє. Домалюйте ще обручку на правій руці. Я її ніколи не знімаю, а на «відео» чомусь немає.

Четверте. Підтверджую, що найкращий кокс із Авдіівського коксохіма Ріната Ахметова», – написав він.

Також у коментарях запевнив, що в нього немає ані такого піджака, ані водолазки.

Пізніше Лерос відповів уже на ці заяви.

«Лещенко вже відбріхується, що у нього немає такої водолазки, тільки жовта. Достатньо зайди в його YouTube-канал, де він вдягнений у цей самий одяг», – зазначив він та оприлюднив відповідну світлину.

Також зауважив, що не має даних, коли було знято відео, а враховуючи якість запису – не може стверджувати, чи є на руці члена Наглядової ради УЗ щось. Проте, кількома фото сказав,  що заява про «»ніколи не знімаю обручку» – не відповідає істині.

 

 У виданні Depo.ua вказують, що оригінальне відео спочатку з'явилося на анонімному Telegram-каналі, який був створений того ж дня, 22 листопада. Через декілька годин його запостив Гео Лерос на своїх сторінках у соцмережах.

У ЗМІ також нагадали, що після скандалу щодо тиску Офісу президента на редакцію «UA: Перший» від журналістів масово прозвучала критика Сергія Лещенка, який свого часу також був представником ЗМІ, а тепер захищає владу від медіа.

Раніше у низці ЗМІ з'явилася інформація, що Лещенко нібито замінив Михайла Подоляка на посаді куратора інформаційної політики ОПУ. Сам блогер цю інформацію заперечив і заявив, що готовий консультувати владу з інформаційних питань, але на місце Подоляка не претендує.

Telegram Channel