Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Відомо, скільки волинських шків відновили очне навчання

87% шкіл відновили навчання для усіх класів.

Фото ілюстративне.

Відомо, скільки волинських шків відновили очне навчання

Приблизно 87% шкіл на Волині відновили навчання для усіх класів у звичайному форматі

Приблизно 87% шкіл на Волині відновили навчання для усіх класів у звичайному форматі. Це стало можливим через те, що 100% персоналу цих шкіл мають ковід-сертифікати.

Про це йшлося сьогодні, 23 листопада, під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації, інформує ІА Волиньпост.

Головний державний санітарний лікар області Наталія Янко розповіла, що станом на 23 листопада продовжують хворіти 266 школярів і 140 працівників шкіл в 154 закладах освіти. Найбільше – у Луцьку, Ковелі, Камінь-Каширському та Луцькому районах. На самоізоляції перебувають понад тисяча учнів і понад 50 осіб із персоналу шкіл.

Школи, які відновили навчання, повинні суворо дотримуватися вимог карантину.

За її словами, розпочався процес відновлення навчання у закладах освіти у звичайному форматі. Від сьогодні, 23 листопада, відновили навчання в 480 школах області (87%), де вчителі повністю вакциновані. Відсторонені від роботи – 412 співробітників шкіл через відсутність ковід-сертифікату.

«Хоча у нас офіційно не оголосили ще, що школи розпочали вже начання, але фактично більшість шкіл вже навчаються очно», - зауважила посадовиця. Для шкіл, які відновили навчання, наголосила Янко, необхідно суворо дотримуватися вимог карантину. Зокрема, допуск до роботи працівників та учнів до навчання може бути лише після вимірювання температури.

Читайте такожНа Волині у чотирьох людей виявили новий штам коронавірусу «Дельта+»

 

Telegram Channel