Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Люди чудуються: у селі на Рівненщині на одній вулиці мешкає шість пар близнюків та двійнят (Відео)

Хлопчиків-двійнят у селі аж дванадцять!

Фото rivne1.tv.

Люди чудуються: у селі на Рівненщині на одній вулиці мешкає шість пар близнюків та двійнят (Відео)

Медики пояснюють це генетикою, а от місцеві мешканці зауважили, що близнюки почали народжуватися, відколи у селі побудували водонапірну башту і там оселилися боцюни

Шість пар близнюків народились на одній вулиці в селі Колоденка поблизу Рівного. Усі хлопчики. Є двійнята та близнята. Про це інформує телеканал Рівне 1.

Діти з'явились на світ у різних родинах з періодичністю майже у рік. Місцеві подейкують, що причиною тому є вода з башти, над якою оселилися лелеки. Вулицю Шевченка, де живуть родини, вважають чарівною і називають вулицею близнюків.

Вулицю Шевченка, де живуть родини, вважають чарівною і називають вулицею близнюків.

Старожили Колоденки кажуть, що близнюки та двійнята на вулиці Шевченка почали народжуватися, коли тут збудували водонапірну башту. З часом на ній оселились лелеки.

Медики кажуть, секрет не у воді. Швидше у спадковості. Кожна з сімей мабуть мала у попередніх поколіннях двійнят чи близнюків.

Генетична спадковість чи щедрість лелек - залишається лише здогадуватись. МІж тим, воду з даної водонапірної башти у Колоденці люди вже не п'ють, а лелеки з неї полетіли. Тож якщо більш близнюки не народжуватимуться, дилема буде розв«язана.

Читайте також:У Луцьку 8-річний школяр їхав додому і загубився

Telegram Channel