Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Влада Зеленського пробила чергове дно: депутата облради намагаються зробити причетним до замаху на Шефіра, - заява

Не маючи жодного просування у розслідуванні справи, влада не знайшла нічого кращого, ніж використати її для переслідування «Європейської Солідарності».

Фото Європейська солідарність.

Влада Зеленського пробила чергове дно: депутата облради намагаються зробити причетним до замаху на Шефіра, - заява

Влада Зеленського пробила чергове дно у переслідуванні опозиції й починає фабрикувати справи проти «Європейської Солідарності» зі звинуваченнями у замаху на вбивство

Івано-Франківська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» заявляє про фабрикування такої справи проти депутата обласної ради, голови Надвірнянського осередку партії Сергія Волошина, якого поліція намагається зробити причетним до замаху на першого помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, йдеться на сайті Європейської солідарності.

24 листопада зранку в будинку Сергія Волошина відбувся обшук, а документи, якими прикривалася поліція, прямо вказують, що депутата намагаються звинувачувати небагато-немало, а у замаху на Шефіра.

Ці дії є черговим свідченням спроб Банкової побудувати в Україні авторитарний режим за путінськими лекалами.

Вже пройшло більш ніж два місяці від того часу, як влада оголосила про спробу вбивства першого помічника президента. Але, оголосивши про замах, влада лише імітувала розслідування, так і не давши відповідь ні про те, хто причетний до замаху, ні хто був виконавцем. Попри те, що Зеленський з високої трибуни ООН надав цій справі міжнародного значення, заявивши, що атака на Шефіра – це атака на українські реформи.

І тепер, не маючи жодного просування у розслідуванні справи, влада не знайшла нічого кращого, ніж використати її для переслідування «Європейської Солідарності».

Ця безпорадна провокація є черговою серією у недолугому шоу, яким влада намагається відвернути увагу країни від своєї тотальної некомпетентності, катастрофічної ситуації з ковідом, «вагнергейтом», офшорним скандалом та енергетикою.

Ці дії є черговим свідченням спроб Банкової побудувати в Україні авторитарний режим за путінськими лекалами.

Ми заявляємо, що українське суспільство ніколи не дозволить побудувати в державі диктатуру. А будь-які спроби фальсифікувати справи проти опозиції закінчаться погано для самої влади!

Івано-Франківська територіальна організація партії «Європейська Солідарність» вимагає негайно притягнути до відповідальності осіб, які віддають поліції злочинні накази, аби фальсифікувати справи проти опозиції.

Читайте також: Петро Порошенко зустрівся з послами країн «Групи семи» і ЄС в Україні​.

Реклама Google

Telegram Channel