Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Вдарив сокирою по голові: чоловік ледь не вбив рідного сина

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Вдарив сокирою по голові: чоловік ледь не вбив рідного сина

Постраждалого госпіталізували, а його батька затримали

Під Києвом родинна суперечка ледь не закінчилася трагедією. У селі Шевченкове Броварського району 61-річний чоловік вдарив рідного 26-річного сина сокирою по голові.

Про це повідомляється на сторінці Поліції Київської області у Facebook.

26-річного постраждалого госпіталізували.

Інцидент стався 23 листопада приблизно о 22:00. Між батьком та сина виникла словесна суперечка, яка переросла у бійку. 61-річний чоловік схопився за сокиру. Він вдарив нею по голові свого родича.

26-річного постраждалого госпіталізували. На момент інциденту у будинку, де батько ледь не вбив сина, знаходилася колишня дружина підозрюваного. Саме вона викликала швидку допомогу. На місці також працювали правоохоронці. 

«Як з’ясувалося, у будинку проживає розлучене літнє подружжя спільно із сином. Конфлікти між чоловіками виникали періодично. Того вечора між рідними теж виникла сварка, і у розпалі емоцій 61-річний батько схопив сокиру та завдав синові удар по голові», - розповіли у прес-службі.

Чоловіка, який вдарив сокирою сина, затримали. Йому вже повідомили про підозру у скоєнні злочину за статтею про умисне тяжке тілесне ушкодження. 61-річному чоловіку загрожує до восьми років тюрми. 

Читайте також: На горохівському підприємстві сильно травмувався чоловік – він у реанімації.

Telegram Channel