Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Поліція затримала молодиків, які заживо «похоронили» волинянина (Фото, відео)

Чоловіка змусили копати собі могилу.

Фото поліції Волині.

Поліція затримала молодиків, які заживо «похоронили» волинянина (Фото, відео)

Потерпілому вдалося вибратися з «могили», яку фігуранти змусили його викопати, та звернутися за допомогою до поліцейських

Наразі чоловік перебуває в реанімації, за його життя борються медики.

Нагадаємо, в Ківерцях група молодиків жорстоко побила чоловіка. Потому його вивезли на кладовище і залишили там помирати.

Оперативникам управління стратегічних розслідувань у Волинській області, слідчим відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи, слідчого управління обласної поліції та Ківерцівським поліцейським вдалося встановити зловмисників.

24 листопада двох громадян затримали, вони місцеві мешканці 23-х та 30-ти років. Правоохоронці встановили мотиви вчинення тяжкого злочину та відтворили хронологію подій.

У потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих.

У потерпілого виник конфлікт із місцевим мешканцем, який був винен йому гроші. Аби його «вирішити», боржник звернувся до спільних знайомих. Призначивши потерпілому зустріч за місцем мешкання одного із місцевих жителів, двоє громадян упродовж трьох годин його били. При цьому вони стріляли зі зброї над головою чоловіка, відібрали його телефон і автомобіль. Надалі вивезли його на кладовище. Застосовуючи фізичну силу, змусили потерпілого викопати «могилу» та закидали його ґрунтом.

Чоловіку вдалося вибратися і він звернувся за допомогою до поліцейських. Наразі у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України затримано двох осіб. За місцем їх проживання оперативники та слідчі провели невідкладні слідчі дії та вилучили речі, які підтверджують злочинну діяльність затриманих.

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel