Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
14 кварталівських жінок повністю роздягнулись і познімались в різних позах (Фото 18+)

Акторки на сцені.

Фото: ТСН.

14 кварталівських жінок повністю роздягнулись і познімались в різних позах (Фото 18+)

Зірки розповіли, як позбулися комплексів, та дали поради, як полюбити себе

Для спеціального номера з нового випуску, який вийде в цієї суботи на 1+1, знаменитості знялися у фотосесії українського журналу COSMOPOLITAN повністю оголені та без косметики. Мета знімань – нагадати, що кожна жінка особлива і як важливо залишатися собою, а не гнатися за трендами, дивлячись на ідеальні картинки в Мережі, повідомляє ТСН.

У проєкті взяли участь акторки та співачки – Валерія Товстолес, Віра Кекелія, Аліна Блажкевич, Анастасія Оруджова, Ірина Сопонару, Катерина Нікітіна, Ірина Гатун, Лалі Ергемлідзе, Марта Адамчук, Ольга Жуковцова, Олександра Машлятіна, Тетяна Песик, Анастасія Євтушенко та Еліна Мбані.

Мета знімань – нагадати, що кожна жінка особлива і як важливо залишатися собою, а не гнатися за трендами, дивлячись на ідеальні картинки в Мережі.

Також в інтерв'ю гумористки поділилися своїми історіями про те, як здолали комплекси, та порадами, як полюбити себе.

Для перегляду фото гортайте праворуч:

 

Так, Віра Кекелія зізналася, що їй знадобилося 10 років, аби себе полюбити. А боротися з комплексами їй допомагає спорт та «дзеркалотерапія» – зірка милується на себе в дзеркало.

Зі свого боку, Ірина Сопонару вважає, що для того, аби себе полюбити – треба хвалити: «Не сприймати свої досягнення, як належне, а вміти зупинитися і усвідомити свої заслуги. Не порівнювати себе з іншими, у кожного свій шлях. Давати собі право на помилку, адже кожна з них - це досвід».

Втім, думки фанів щодо відвертих знімків зірок розділилися. Деякі фани засипали компліментами красунь, а деякі – розкритикували за «вульгарність».

Telegram Channel