Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Вже й із Санта Клауса зробили гея (Відео)

«Все, чого я хочу на Різдво, - це ти».

Фото УНІАН.

Вже й із Санта Клауса зробили гея (Відео)

Норвезька пошта випустила новорічну ЛГБТ-рекламу, у якій Санта Клаус – гей. Ролик присвячений 50-річчю з дня скасування у Норвегії закону, який забороняв одностатеві стосунки

Норвезька поштова служба Posten випустила новорічну ЛГБТ-рекламу, у якій Санта Клаус закохується у чоловіка на ім’я Гаррі, якому приносить подарунки, пише УНІАН.

Відео вже з’явилось на YouTube компанії.

Автори таким чином вирішили показати альтернативну історію, зробивши Санту, за легендою – одруженого на місіс Клаус, геєм.

Ролик створений норвезьким агентством POL.

Цього року Санта доручає розвезення подарунків ельфам, а сам залишається з Гаррі.

Гаррі випадково зустрічає Санту у своєму домі напередодні Різдва. Чоловіки дивляться в очі один одного, проте Санта ніяковіє і зникає у димарі. З роками герої стають все ближчими. Врешті, втомившись від довгої розлуки, Гаррі пише лист Санті, у якому зізнається у коханні: «Все, чого я хочу на Різдво, - це ти». Цього року Санта доручає розвезення подарунків ельфам, а сам залишається з Гаррі.

Читайте також: Популярна модель продемонструвала еротичну білизну (Фото 18+).

Як пише Adweek, ролик присвячений 50-річчю з дня скасування у Норвегії закону, який забороняв одностатеві стосунки. Компанія не вперше замовляє рекламу з суспільно-політичним змістом. У 2019 році Posten зробила поштаря з Ісуса Христа, а у 2020-му, щоб привернути увагу до змін клімату, зобразила Санту дуже схожого на злого Дональда Трампа.  

Telegram Channel