Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Забрали час на особисте життя» - Зеленський нахамив Ткачу на питання про гулянку Єрмака

На сьогоднішній зустрічі із журналістами Володимир Зеленський часто хамив і переходив на особистості.

Фото Газета по-українськи.

«Забрали час на особисте життя» - Зеленський нахамив Ткачу на питання про гулянку Єрмака

Президент Володимир Зеленський заявив, що гвинтокрили, які за повідомленням журналіста Михайла Ткача використовували для польотів на святкування дня народження керівника Офіса Андрія Єрмака, залучать до підготовки до зустрічі послів у «Синьогорі»

Про це він сказав на пресмарафоні 26 листопада, повідомляє Gazeta.ua.

«Перед виборами ви багато протиставляли себе колишнім президентам і політикам загалом. І багато казали про те, що державні резиденції потрібно передати дітям. Натомість ви вже понад рік мешкаєте на державній дачі в Кончі-Заспі. Облюбували дачу в Карпатах «Синьогора» й часто там буваєте. І вважаєте за прийнятне використовувати рятувальні гвинтокрили для приватних перельотів. Якщо ви не відчуваєте дискомфорту в тому, що користуєтеся цими вертольотами, які мають рятувати людей, чи не свідчить це про те, що ви вважаєте державне - власним?», - сказав Ткач президенту.

Також журналіст нагадав, що співвласник «Кварталу 95» Тимур Міндіч, товариш олігарха Ігоря Коломойського, одночасно із Зеленським прилетів до Івано-Франківська, а потім одночасно й полетів звідти.

Зеленський почав хамити, назвавши журналіста «шановним прокурором». Також сказав, що із часом з'їде з дачі в Кончі-Заспі.

Завдяки вам для мене більше немає місця в Києві. Завдяки вам мої діти не можуть бути без охорони. Завдяки вам вони майже нічого ніде не святкують. Завдяки вам людина відмовилася святкувати 21 листопада своє 50-річчя.

Щодо «Синьогори», то заявив, що був там за 2,5 роки чотири рази.

«Щодо приватного використання. Що ви там написали. Гарне фото було, до речі. 22 грудня. Тридцятиріччя української дипломатії. Я хотів надати можливість, щоб ми використовували резиденцію для заходу. Усі посли знають про це. 20-го буде Івано-Франківськ, куди приїдуть посли. Будуть понад 150 осіб із родинами. Загалом 300 людей, це серйозно. Усе відбуватиметься в державній резиденції Гуті.Їдуть машини, допомога, прилітають гвинтокрили, багато всього роблять, щоб облаштувати все», - заявив Зеленський.

«Я маю повне право іноді відпочивати. Завдяки вам для мене більше немає місця в Києві. Завдяки вам мої діти не можуть бути без охорони. Завдяки вам вони майже нічого ніде не святкують. Завдяки вам людина відмовилася святкувати 21 листопада своє 50-річчя. Завдяки вам, Михайло, часу в мене на власне життя немає. Тому я маю можливість їхати туди, куди хочу. Якщо ви мене запитаєте, чи був я в «Синьогорі»? Так. Чи я святкував день народження Єрмака? Так», - сказав президент журналісту.

Зеленський заявив Ткачу, що його дії «неправильні». «У п'ятницю ввечері після роботи я з родиною полетів на один день відпочити. Маю на це право. Так постраждала наша держава, що один день я вирішив відпочити. Щоб ви знали, Михайло, президент ніколи не літає одним гвинтокрилом. Це не дозволено. Літак президента не працює, бо не може наш директор ДУС виділити гроші. Тому що всі кричать: не дай Боже, що щось витрачається на президента. Усі тиснуть, і директор ДУС так само боїться. Ви можете всі радіти, що ви тиснете. Але жодних плюсів. Окрім того, що зараз всі знають, що немає літака в президента України й він літає гвинтокрилом», - продовжив Зеленський.

Президент заявив, що в Гуту полетіли двома гвинтокрилами - військовим і ДСНС. «Я прилетів уночі, зустрівся з паном Чернишовим (міністр розвитку громад і територій. – РЕД.). Ми побачили всю інфраструктуру, проговорили, що будемо робити, де братимемо гроші. Але приїдуть 300 людей і треба щось побудувати. Так, я прекрасно відпочив із паном Чернишовим, працюючи в ніч із п'ятниці на суботу. У суботу в мене був вихідний день. Разом зі мною там був голова Офіса і моя сім'я. У неділю я полетів о шостій ранку», - сказав Зеленський.

Читайте також: Скандал на пресконференції: Зеленський гучно посварився з відомим журналістом (Відео)​.

- О сьомій, - Ткач.

- Дай вам Бог здоров'я, Мішо, - Зеленський.

- Навзаєм.

- О сьомій, не о шостій. Це ж велика, глобальна помилка, Мішо. Не за московським часом, бо це зрада. За українським часом о сьомій.

Зеленський згадав про журналіста Юрія Бутусова і заявив Ткачу: «Панібратство це ваше».

- Я президент України, Мишо.

- А я не Бутусов.

Зеленський заявив, що в неділю після покладання квітів на алеї Героїв Небесної сотні поїхав на роботу. А після нагородження військових знову сів у гвинтокрил. «З Єрмаком. Речі були, а в речах ще були бутерброди. І з бутербродами, з Єрмаком я полетів у Гуту. Моя сім'я також. Маю право. І на наступний день я полетів на роботу. Я циган і ведмедів не викликав, але, вибачте, і вас також. Кінець епопеї, великої зради, гвинтокрил, Єрмак і Ткач», - сказав президент.

«Так Єрмак просто з вами літає, коли ви відпочиваєте з сім'єю, чи для чого?», - запитав Ткач.

«Кров, соки та енергію достатньо з мене тягнути, пане Михайле», - відповів Зеленський.

Реклама Google

Telegram Channel