Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Ковельські хірурги вперше виконали операцію із застосуванням інноваційної технології - 3D-лапароскопії (Фото 18+)

Волинь-нова

Ковельські хірурги вперше виконали операцію із застосуванням інноваційної технології - 3D-лапароскопії (Фото 18+)

Малоінвазивні операції в гінекології уже давно є для пологового будинку Ковельського МТМО «золотим стандартом» у лікуванні ряду патологій. Проте інноваційна хірургічна технологія - 3D-лапароскопія, стала новим напрямком в розвитку онкогінекології

Генеральний директор Валентин Вітер запросив до співпраці Віталія Швачку, генерального менеджера компанії з виробництва високотехнологічного медичного обладнання «Karl Storz» (м. Київ). Тож складну операцію - міомектомію фібріоми матки, вперше у Ковельському МТМО, інформують на фейсбук-сторінці закладу, виконано завдяки ендоскопічному обладнанню нового покоління.

Тривимірна візуалізація підвищила безпечність та ефективність надскладної операції, дозволивши лікарям бачити органи максимально реалістично.

Оперували пацієнтку кандидат медичних наук, онкогінеколог, директор Медичного центру «Esperanto MED» (м. Одеса) Ігор Нігуца разом з акушер-гінекологом Ковельського МТМО Василем Сеником. Доброякісну пухлину видалили через невеликий прокол у черевній порожнині. Тривимірна візуалізація підвищила безпечність та ефективність надскладної операції, дозволивши лікарям бачити органи максимально реалістично.

 

 «Дякуємо за можливість працювати з досвідченими колегами, збагачувати свої знання та вдосконалювати вміння Завжди прагнемо до вищого рівня надання медичного допомоги заради життя та здоров’я пацієнтів Але найважливіше у цій операції - збережена здатність жінки народжувати у майбутньому Бажаємо їй швидкого одужання та щасливого материнств», - йдеться у дописі Ковельського МТМО.

Telegram Channel