Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Школярка зізналася у вбивстві мами, але їй вірить лише поліція: подробиці резонансної справи (Фото)

Триває слідство.

Фото nnovosti.info.

Школярка зізналася у вбивстві мами, але їй вірить лише поліція: подробиці резонансної справи (Фото)

Злочин, який стався у Вінницькій області, вразив місцевих жителів. Але ще більше шокувало зізнання школярки-відмінниці, що це саме вона вбила свою маму. У 35-річної Надії Ющенко залишилося ще дві дочки

У поліцію 9 жовтня звернулася свекруха 35-річної Надії Ющенко: жінка заявила, що звечора не бачила свою невістку. Поліція відразу ж почала обстежувати територію селища, передає nnovosti.info.

На сусідній ділянці, де розташований недобудований будинок, правоохоронці помітили сліди крові. У колодязі центрального водопостачання знайшли тіло зниклої Надії, яке було заховано під старим одягом і камінням.

«На підставі зібраних слідчо-оперативною групою поліції доказів під підозру в скоєнні особливо тяжкого злочину потрапила неповнолітня дочка загиблої», – повідомили в ГУНП у Вінницькій області.

Зараз школярка перебуває в ізоляторі за підозрою в умисному вбивстві.

За попередньою інформацією слідства, під час сварки дівчинка завдала своїй мамі близько тридцяти ножових поранень. Після цього на тачці вивезла тіло і кинула його в колодязь. У цей час чоловік Надії, Андрій, перебував за кордоном.

Сусіди, вчителі в школі та просто знайомі шоковані трагедією. Ніхто з них не вірить, що Саша могла вбити маму – навіть незважаючи на те, що в мережі було опубліковано відео її зізнання в поліції.

«Це просто якийсь кошмарний сон! Уявити, що дівчинка з люттю маніяка вбивала рідну матір, – просто неможливо!» – кажуть сусіди.

Олександра Майсурадзе (Ющенко) заявила, що посварилася з мамою (та не пускала її на танці), і це стало причиною вбивства. Як звичайна сварка могла призвести до такого жаху – не може зрозуміти ніхто. 

Зараз школярка перебуває в ізоляторі за підозрою в умисному вбивстві. Якщо її провину буде доведено, то за ґратами вона може провести 15 років.

Читайте також: «Синочок помер»: 5-місячний хлопчик вдавився на очах у матері (Відео).

 

 

Telegram Channel