Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Суддю «Україна має талант» публічно вигнали з журі через несподівану появу дружини (Відео)

Наталя продемонструвала дуже чуттєвий танець на пілоні і отримали три заповітні схвалення від суддів.

Фото УНІАН.

Суддю «Україна має талант» публічно вигнали з журі через несподівану появу дружини (Відео)

Дружина Жені Кота прийшла на проєкт і показала свій талант

У шостому випуску шоу «Україна має талант» на сцені з'явилася дружина судді Жені Кота. Наталія Татаринцева вирішила продемонструвати танець на пілоні, ось тільки її поява викликала суперечки між членами журі.

– Я перепрошую, а так можна? Правилами дозволено, щоб дружина члена журі приходила на талант-шоу?,–  сказав Сергій Притула. 

Ксенія Мішина відповіла йому: «А чому б і ні?». На що Притула сказав, що це конфлікт інтересів. 

– Це неправильно. Я проти кумівства, навіть в рамках цього проекту. Це дурна ситуація. Якщо ми скажемо Наталії «так», то нас звинуватять у тому, що ми це сказали не їй, а дружині Кота, - додав Сергій.

Дівчина пройшла далі. Потім на сцену вибіг Женя Кот, щоб підтримати свою дружину.

У підсумку Мішина сказала, що для проходження далі учасниці потрібно отримати три «так», а тому голос Жені можна не враховувати. Так, Притула попросив його вийти з-за суддівського столу і посидіти в залі.

Наталя продемонструвала дуже чуттєвий танець на пілоні і отримали три заповітні схвалення від суддів. Дівчина пройшла далі. Потім на сцену вибіг Женя Кот, щоб підтримати свою дружину.

Читайте також: Українець Роман Яремчук не брав участі у ганебному матчі «Бенфіки»: «орли» кровожерливо роздирали суперника, який зміг виставити на поєдинок лише дев'ятьох гравців

Реклама Google

Джерело: УНІАН
Telegram Channel