Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Холостячка» Мішина в купальнику показала, на які жертви йде заради спокусливих кадрів (Фото)

Гарні знімки тіла - мистецтво.

Фото: https://www.instagram.com/misha.k.ua.

«Холостячка» Мішина в купальнику показала, на які жертви йде заради спокусливих кадрів (Фото)

Головна героїня шоу «Холостячка-1» і актриса Ксенія Мішина, яку вчора розкритикували за неналежні кадри в Instagram, вирішила показати в ролику, як зазвичай робляться різні фото

Популярна актриса продовжує дивувати мережу. Не тільки питання відносин Ксенії з її екс-коханим Олександром Еллертом хвилює мережу. Оскільки Мішина Зараз на відпочинку, багато хто цікавиться також і новим особистим життям зірки. Про це пише Політека

Тему цю сама Мішина, втім, закрила повністю і відмовляється обговорювати щось про чоловіків. Але на відпочинку артистка показує, наскільки впевнено вона відчуває себе перед камерами і як задоволена своїми формами.

Наприклад, в Сторісах Мішина продемонструвала, як виглядають постановочні кадри і на які жертви вона заради них йде. Щоб отримати ідеальний знімок на узбережжі, зірка лежала у високому прогині і вимазала обличчя в піску, поки хотіла роздобути вдалий момент. Самого фотографа і подруг повеселила ця ситуація.

 

«Ось як створюються фото» - сказано в підписі.

Відзначимо, під цими фото, які зробила артистка раніше, вона вирішила написати звернення. Воно було пов'язане з жорсткою критикою, яка обрушилася на Мішину після того, як вона розмістила першу порцію більш жарких знімків на відпочинку в ОАЕ.

 

Мішина не полінувалася і пройшлася по акаунтах цих жінок і чоловіків, але побачила закриті профілі і назвала людей закомплексованими.

«Я не буду нікого соромити і нікого вчити, просто позначу свою позицію раз і назавжди.

Ваші статеві ознаки, ваше тіло-це нормально! Вам нема чого соромитися. Тіло жінки прекрасно і це її справа як вона його демонструє і як вона їм насолоджується.

Вульгарність - це несмак, а красиві знімки тіла - мистецтво», - написала артистка.

Реклама Google

Telegram Channel