Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Депутати відправили на доопрацювання: на Волині до цього часу гімназія носить ім’я героя Радянського Союзу

Відбулося чергове 13 засідання сесії селищної ради.

Фото: Ратнівська селищна рада.

Депутати відправили на доопрацювання: на Волині до цього часу гімназія носить ім’я героя Радянського Союзу

26 листопада селищний голова Віталій Бірук провів чергове 13 засідання сесії селищної ради, на якому були присутні 22 депутати, старости старостинських округів, начальники відділів та депутат Ковельської районної ради Андрій Харлампович

Загалом депутатами схвалено понад 60 проєктів рішень, зокрема, в сфері освіти. Враховуючи висновки спільного засідання бюджетної та освітньої постійних комісій, депутати підтримали рішення про відправлення на допрацювання всіх проєктів рішень, які стосуються зміни назви навчальних закладів, крім «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №1 – гімназія ім. Героя Радянського Союзу В. Газіна» смт Ратне та Загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Височне.

Навчальному закладу також виділено кошти на інженерно-вишукувані роботи по об'єкту «Реконструкція будівель  з добудовою спортивного залу ЗОШ l -lll ступеня N2 смт Ратне ім. Заліпи (39 тисяч гривень.)

Затверджено зміни до рішень про старост (у зв'язку з утворенням старостинських округів), про внесення змін до Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Ратнівської селищної ради та затвердження його у новій редакції, про затвердження Програми розвитку водного господарства Ратнівської селищної ради на 2022-2025 роки, про віднесення об’єктів нерухомості до Переліку майна комунальної власності Ратнівської селищної ради першого типу, що підлягають передачі в оренду, про надання згоди на передачу частини адміністративної будівлі з державної у комунальну власність, про безоплатну передачу основних засобів з балансу громадської організації «Ратнівська місцева організація Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «КОЛОС» на баланс Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне імені Миколи Заліпи. Даному навчальному закладу також виділено кошти на інженерно-вишукувані роботи по об'єкту «Реконструкція будівель  з добудовою спортивного залу ЗОШ l -lll ступеня N2 смт Ратне ім. Заліпи (39 тисяч гривень.)

Джерело: Людмила Гаврилюк, секретар селищної ради
Telegram Channel