Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Уночі на Маневиччині стріляли (Фото)

Волинь-нова

Уночі на Маневиччині стріляли (Фото)

У державній установі «Маневицька виправна колонія (№42)» 18-19.11.2021 року було проведено нічні навчальні стрільби з особовим складом відділу охорони, за яким закріплена вогнепальна зброя

Стрільби проводились під керівництвом першого заступника начальника установи майора внутрішньої служби Юрія Хом’яка.

Начальник відділу охорони установи підполковник внутрішньої служби Володимир Лопушик перед початком проведення стрільб, довів до особового складу міри безпеки при поводженні зі зброєю, правових підстав для її застосування, прийоми та правила виконання вправ під час стрільб.

В ході проведення навчальних стрільб відпрацьовано навчальні вправи з таких видів озброєння, як: пістолет Макарова (9 мм ПМ), автомат Калашникова (АК-74), снайперська гвинтівка (СГД).

В ході проведення навчальних стрільб відпрацьовано навчальні вправи з таких видів озброєння, як: пістолет Макарова (9 мм ПМ), автомат Калашникова (АК-74), снайперська гвинтівка (СГД). Основною метою занять було вдосконалення навичок особового складу при поводженні зі зброєю та порядку її застосування. Керівник учбових стрільб наголосив на тому, що працівникам установи потрібно постійно навчатись та відпрацьовувати дії до автоматизму, щоб поводитись зі зброєю вільно та відповідно до нормативних актів чинного законодавства.

Як зазначив перший заступник начальника установи Юрій Хом’як, проведення таких заходів забезпечує навчання особового складу умілому та ефективному використанню стрілецької зброї під час виконання службових завдань.

 
 
 

 

Реклама Google

Джерело: Маневицька Виправна Колонія
Telegram Channel