Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ніна Южаніна: ті, хто проголосував за 5600, відчують на своїй шкурі тиск фіскальних органів

«Ганьба вам, «cлуги народу», і тим, хто підголосував за цей закон. Ви не спромоглися відстояти права людей».

Фото Європейська солідарність.

Ніна Южаніна: ті, хто проголосував за 5600, відчують на своїй шкурі тиск фіскальних органів

Закон 5600 писався «слугами народу» разом з податківцями, тому кожен підприємець відчує на собі його наслідки. Про це сказала народна депутатка з фракції «Європейська Солідарність» Ніна Южаніна у парламенті

«Вам має бути соромно за сьогоднішнє ведення розгляду цього важливого для країни проекту закону. Я думаю, що ви понесете політичну відповідальність за такі свої дії однозначно», – звернулася Южаніна до Голови Верховної Ради Стефанчука.

«Я б хотіла усіх українців попередити і особливо депутатів, які так дружно натискали на зелену кнопку, що фіскальні новели цього проекту закону, особливо в частині адміністрування, готувалися головою комітету спільно з виконуючим обов’язки голови Державної податкової служби Олейніковим. Це він наполягав на всіх цих утисках, на додаткових повноваженнях, які ви надали державній податковій службі», – наголосила Южаніна.

Я бажаю вам відчути на собі, на своїй шкурі всі ці норми, за які ви проголосували.

«Ми говорили, що перетворюємо податкову службу в сервісну, а ви вбачаєте, що над кожним платником має стояти ще податківець, БЕБівець з нагайкою і з додатковими можливостями для утискання бізнесу», – застерігає Ніна Южаніна.

«Насправді оцінку все ж таки має дати бізнес і люди, які за вас голосували. Ви не спромоглися розібратися в нормах цього закону, але коли повернетеся працювати, до свого нормального життя – я бажаю вам відчути на собі, на своїй шкурі всі ці норми, за які ви проголосували», – наголосила Ніна Южаніна.

«Ганьба вам, «cлуги народу», і тим, хто підголосував за цей закон. Ви не спромоглися відстояти права людей», – резюмує народна депутатка.

Читайте також: В Україні зростуть податки: Рада ухвалила скандальний закон.

Telegram Channel