Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку водій Lexus хотів відкупитися в патрульних за 8 тисяч

Був п’яний і думав, що відкупиться.

Фото патрульних Волині.

У Луцьку водій Lexus хотів відкупитися в патрульних за 8 тисяч

27 листопада, під час патрулювання на вулиці Рівненській у Луцьку, патрульні зупинили автомобіль Lexus RX, який виїхав на смугу зустрічного руху, чим порушив ПДР

Під час спілкування з керманичем, поліцейські виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Однак пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння, чоловік відмовився. А для того, аби уникнути відповідальності, керманич сів до службового автомобіля та почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду у сумі 8 тисяч гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік на це не реагував.

 Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік на це не реагував.

Згодом, під час несення служби на стаціонарному посту «Вишнів», що на автодорозі М-07 Київ — Ковель — Ягодин, поліцейські помітили автомобіль DAF XF 105.460 з напівпричепом Lamberet LVFS-3F, який здійснив зупинку в зоні дії дорожнього знаку 3.34 «Зупинку заборонено».

Під час розгляду справи, керманич неодноразово пропонував залагодити питання «мирним шляхом» без складання будь-який адміністративних матеріалів та запропонував патрульним грошові кошти у сумі 200 гривень. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак чоловік це проігнорував.

Читайте також: Тисяча за вакцинацію: скільки часу є, щоб витратити суму

 

 У двох випадках патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Також на керманичів складали адміністративні матеріали, відповідно до вчинених правопорушень.

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel