Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Старлей Оберемок переплив Дніпро з нагоди 30-річчя ЗСУ (Фото)

Оце так!

Фото ДСНС України.

Старлей Оберемок переплив Дніпро з нагоди 30-річчя ЗСУ (Фото)

Військовий подолав дистанцію 1300 м

29 листопада військовий льотчик Бригади транспортної авіації старший лейтенант Владислав Оберемок переплив Дніпро біля південного моста Києва. Захід він присвятив 30-й річниці Збройних Сил України та на честь загиблих героїв, що полягли в боях під час збройної агресії Російської Федерації проти України, інформує ДСНС України.

Київські рятувальники долучились до заходу та організували безпечне «форсування» річки Владиславом. Перед запливом рятувальники провели інструктаж з правил безпеки, нагадали можливі небезпечні фактори, які можуть трапитись на його шляху.

Перед запливом рятувальники провели інструктаж з правил безпеки, нагадали можливі небезпечні фактори, які можуть трапитись на його шляху.

Одягнувши гідрокостюм, Владислав переплив річку дистанцією 1300 м. На березі на нього чекали друзі та колеги, які привітали льотчика з вдалим фінішем! Для військовослужбовця подібний заплив був не першим, адже він професійно займається плаванням.

Пам’ятайте, що подібні заходи повинні завжди проводитись під пильним наглядом рятувальників. Не намагайтесь самостійно та без відповідної підготовки перепливати водойми. Бережіть себе та своє життя.

 
 
 
 

Читайте також: Партія Порошенка лідирує у партійних рейтингах, її підтримка росте – опитування КМІС.

Telegram Channel