Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Погода на середу, 1 грудня: зима припреться на Волинь на мокруватому білому коні

Отакої!

Фото goodfon.ru

Погода на середу, 1 грудня: зима припреться на Волинь на мокруватому білому коні

Першого дня зими вшановується пам’ять святих Платона і Романа

Якою буде погода на Волині завтра:

1 грудня синоптики прогнозують у Луцьку хмарну погоду з проясненнями. Вночі мокрий сніг з переходом в дощ. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3° морозу, вдень 1-3° тепла.

Хмарна погода з проясненнями переважатиме і на теренах Волинської області. Вночі мокрий сніг з переходом в дощ. Вдень невеликий дощ з мокрим снігом. Місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

Найтепліше 1 грудня було у 1953-му році – плюс 9,5 градуса, найхолодніше – у 1988-му році – мінус 12,9 градуса.

Народний прогноз погоди:

Першого дня зими вшановується пам’ять святих Платона і Романа. У народі цей день називають зимовказівником, оскільки погода цього дня визначає погоду всієї зими. Якщо зранку тепло — відлига буде на початку зими, холод і хурделиця опівдні — такою бути середині зими, а якщо під вечір завиє, закрутить заметіль — то піде зима від нас неохоче, з погрозами.

Прогноз погоди на післязавтра:

2 грудня на Волині збережеться хмарна погода з проясненнями. Вночі дощ з мокрим снігом. Вдень без істотних опадів. Вночі місцями ожеледь, налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура  вночі від 3° морозу до 2° тепла, вдень 3-8° тепла.

 

Реклама Google

Читайте також: «Думали, що почалася війна...»: ураганний вітер безцеремонно «роздягнув» абияк утеплений пінопластом будинок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel