Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Повідомили можливу причину, через яку ковельський поліцейський здійснив самогубство

Атмосфера в колективі була напруженою.

Фото: Ковель media.

Повідомили можливу причину, через яку ковельський поліцейський здійснив самогубство

Причиною самогубства 28-річного поліцейського Владислава Корнелюка, який застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковель, міг бути конфлікт з керівником

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив один із працівників цього відділку, який зі зрозумілих причин забажав залишитися анонімом.

З його слів, незадовго до фатального пострілу в туалеті, що розташований у приміщенні ковельської поліції, молодий поліцейський вийшов із кабінету одного з керівників. Ймовірно, між керівником і підлеглим виник конфлікт.

Ти хоч по-правильному, бл**ь? Буде тобі по-правильному... Увольняйся на**й, якщо тебе не влаштовує. Рот закрий і сиди!

«Його могли довести до самогубства через тиск. Але про це вам ніхто не розповість. Будуть все валити на проблеми у сім’ї. Можливо, вони (проблеми особистого характеру, – ВН) були. Може, через це у Влада був поганий психоемоційний стан, але він (керівник, – ВН) його просто морально допік», – повідомляє колега загиблого. Проте невідомо, про кого саме з керівництва йдеться.Зауважимо, що у колективі відділу патрульної поліції Ковеля атмосфера й справді подеколи була напруженою. На тиск з боку керівництва скаржилися самі ж патрульні. Зокрема, у вересні 2021 року виник конфлікт між поліцейськими та їхнім начальником. Патрульні надіслали журналістам відео скандалу після чергової спроби підлеглого отримати вихідний. Тоді спроби патрульних працювати і відпочивати так, як передбачено законом, завершилися нічим.

«Ти хоч по-правильному, бл**ь? Буде тобі по-правильному... Увольняйся на**й, якщо тебе не влаштовує. Рот закрий і сиди!» – відповів начальник підлеглому. Нагадаємо, 28-річний поліцейський застрелився у відділі патрульної поліції в місті Ковелі. Інцидент трапився 29 листопада близько 12:00 на вулиці Драгоманова. Відомо, що чоловік вийшов у туалет, де і пролунав постріл. Швидка прибула на місце події оперативно, проте врятувати чоловіка не вдалося.

Джерело: Мар’яна ТАРАСЮК
Telegram Channel