Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Лукашенко: «Зроблю все, щоб Україна стала нашою»

Не забагато хочете?

Фото: 24 Канал.

Лукашенко: «Зроблю все, щоб Україна стала нашою»

Самопроголошений президент Білорусі видав неоднозначну заяву про Україну

Скандальний політик розповів про своє ставлення до України під час інтерв'ю одному із головних пропагандистів Росії. Він заявив, що він ніколи не стане на сторону «націоналістичного угару, який є в Україні», передає 24 Канал.

«Я робитиму все для того, щоб Україна стала нашою. Вона наша, там народ наш. Це не емоції, це мої тверді переконання», – продовжив проросійський політик.

«Я робитиму все для того, щоб Україна стала нашою. Вона наша, там народ наш. Це не емоції, це мої тверді переконання».

Лукашенко додав, що готовий висловити підтримку Москві у випадку ескалації на російсько-українському кордоні. Мовляв, Білорусь буде в «найтіснішому юридичному зв'язку з Росією».

Заява Лукашенка про «російський» Крим: що відомо

Останнім часом Лукашенко своїми діяти та висловлюваннями демонструє повну залежність від Росії та ретранслює погляди Кремля.

Зокрема, самопроголошений президент сказав, що окупований український півострів Крим нібито є «російським». Він навіть висловив бажання навідатися туди та попросив Володимира Путіна відвезти його.

Читайте також: «Б*ядь йо*ана»: «слуга народу» оскандалився просто на парламентській трибуні – не второпав, що мікрофон уже ввімкнено.

Telegram Channel