Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
«Свині колосяться, кури поросяться, надої в два рази»: як українці відреагували на щорічне послання Зеленського у Раді

Володимир Зеленський під час виступу.

Фото сайт президента.

«Свині колосяться, кури поросяться, надої в два рази»: як українці відреагували на щорічне послання Зеленського у Раді

1 грудня президент України Володимир Зеленський виступив з традиційним посланням до співгромадян у парламенті. Українці активно коментують цю подію в соцмережі

У посланні президент торкнувся широкого спектру тем. Зокрема, пообіцяв ініціювати створення «економічного паспорта», на якому має накопичуватися відсоток ренти за користування надрами, анонсував підвищення заробітної плати медикам з 1 січня до 20 тисяч гривень.

Президента назвали «чемпіоном обіцянок».

Також гарант збирається запровадити подвійне громадянство, у планах – будівництво заводу з виготовлення військових дронів та зведення понад 80 мостів у наступні два роки. Ще президент похизувався підвищенням мінімальної зарплатні з 1 грудня до 6500 гривень, збудованими дорогами та аеропортами, новими вагонами і потягами.

Реакція мережі не забарилася. Українці здебільшого розкритикували слова Зеленського, нагадавши гарантові про обіцянки, які він давав раніше. Президента назвали «чемпіоном обіцянок», а сам спіч «тріумфом популізму», хоча знайшлися і ті, хто підтримав главу держави. Depo.ua пропонує підбірку емоційних та дотепних публікацій. 

Читайте також: «ЄС» нагадала Зеленському про брехню, «вагнергейт», політичні репресії, енергетичну кризу і тисячі померлих від ковіду (Фото)​.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама Google

 
Telegram Channel